Gündem
  • 2.8.2024 14:23

McTominay'a sürpriz teklif

Manchester United'ın İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay için Fulham'dan yeni bir teklif geldi. Ancak, kulübün teklifi kabul etmesi beklenmiyor.

Manchester United'ın İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay için Fulham'dan 20 milyon sterlinlik ikinci bir teklif geldi. Ancak, United'ın bu teklifi reddetmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yaz West Ham tarafından transfer edilmek istenen ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan McTominay'in geleceği hâlâ belirsizliğini koruyor.

Manchester United menajeri Erik ten Hag, sezon öncesi Amerika Birleşik Devletleri turunda McTominay ile ilgili yaptığı açıklamada, oyuncuyu kadrosunda görmekten "memnun" olduğunu belirtti, ancak 27 yaşındaki İskoç futbolcunun kulüpte kalıp kalmayacağı konusunda net bir ifade kullanmaktan kaçındı.

 

Old Trafford kulübü, yeni oyuncular transfer edebilmek için kaynak yaratmaya çalışıyor. Savunma oyuncusu Leny Yoro'nun üç ay sahalardan uzak kalacak olması ve forvet Rasmus Hojlund'un sakatlıkları, bu çabaları daha da karmaşık hâle getiriyor.

Kariyerinin en iyi dönemini yaşayan McTominay, ilk 11'de düzenli olarak forma giymek istiyor. Geçen sezon 32 Premier Lig maçında görev alan oyuncu, 14 karşılaşmada yedek kulübesinden sahaya çıktı ancak Wembley'de Manchester City'ye karşı kazanılan FA Cup finalinde ilk 11'de yer aldı.

MCTOMINAY'İN GELECEĞİ

McTominay, San Diego'da Real Betis'e karşı kazanılan 3-2'lik hazırlık maçında 10 numara pozisyonunda oynadı. Ancak, Bruno Fernandes'in EURO 2024 sonrasında antrenmanlara ana grupla katılması, Mason Mount'un formda kalma hedefi ve Casemiro'nun Suudi Pro-League'e transfer olacağı söylentileri, İskoç oyuncu için bir transfer anlaşmasının gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Ten Hag, oyuncunun geleceği hakkındaki sorulara yanıt verirken, McTominay'in performansından ne kadar etkilendiğini vurguladı. 

Hollandalı teknik adam, "Scott'ın performansından çok memnunum ve onu kadromda görmekten çok mutluyum. Scott, ruhuyla takım performansı üzerinde büyük bir etkiye sahip ve ileri pozisyonda oynaması çok önemli." dedi.

Güncellenme Tarihi : 2.8.2024 14:26

İLGİLİ HABERLER