Spor
  • 22.5.2008 16:18

MELİH GÖKÇEK, ANKARAGÜCÜ'NDEN VAZGEÇTİ

ENGİN KOCABIYIK
ANKARA - İHA muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'la birkaç kez buluşan ve bazı teklifler götüren Melih Gökçek'in uzun bir süre beklemesine karşın cevap alamadığı öğrenildi. Melih Gökçek'in, son teklifte 'Ortak yönetim ve ortak delege' görüşünü bildirdiği, ancak Ankaragücü Kulübü'nün kendisine sadece yönetim kuruluna isim vermesi istendiği bildirildi. Ayrıca, Cemal Aydın'ın son günlerde Melih Gökçek'in telefonlarına cevap vermediği iddia edildi. Cemal Aydın'a ulaşamayan
Melih Gökçek, bu gelişme üzerine Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Serdar Özersin'i aradı. Melih Gökçek'in, Özersin'den de sadece yönetime isim verebileceği, eşit delege sayısının olamayacağı cevabı aldığı bildirildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, bunun üzerine Ankaragücü Kulübü başkanlığından vazgeçtiği ifade edildi. Alınan bilgiye göre, Ankaragücü Kulübü yönetimine talip olan Melih Gökçek, Cemal Aydın başkanlığında ortak bir yönetimin oluşturulmasının yanı sıra, bugünkü delege sayısına göre de kendilerinden de aynı sayıda delegenin kulübe alınmasını istiyordu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER