Yaşam
  • 10.7.2015 13:08

Milletvekilinin karısına ağabeyi tecavüz etmiş

Sosyal medyada 50 binden fazla takipçisi olan iki çocuk annesi Karen Danczuk, en son 1989 ve 1995 yılları arasında Manchester’daki aile evinde bir aile üyesinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek gündeme gelmişti.
Çektiği fotoğraflarla sosyal medyada ünlenen İngiltere İşçi Partisi milletvekillerinden Simon Danczuk'un eşi Karen Danczuk, 6 yaşındayken tecavüze uğradığını itiraf etmişti.
31 yaşındaki genç anne henüz 6 yaşındayken bir aile yakını tarafından önce cinsel istismara maruz kaldığını ardından da tecavüze uğradığını itiraf etti.

Karen Danczuk söz konusu olayda adamın kendisine bunun bir oyun olduğunu söyleyerek kandırdığını ve çok küçük olduğu için bir şey anlamadığı halde bir şeylerin yine de yanlış olduğunu hissettiğini anlattı. Önce dokunarak taciz edildiğini ardından daha o yaşta tam bir tecavüz yaşadığını açıklayan 2 çocuk annesi Danczuk, bu taciz ve tecavüzün defalarca tekrarlandığını da anlattı.
Kadına tecavüz eden kişinin kendi ağabeyi Michael Danczuk olduğu ortaya çıkınca da adam anında tutuklandı..

SKANDAL KADIN BU KEZ DE KOCASINI ALDATTI
Seksi selfie pozlarıyla politikacı kocasından daha çok ünlü olan Karen Danczuk'un internetten tanıştığı bir adamla kocasını aldattığı ortaya çıktı. Esrarengiz adama çırılçıplak pozlarını yollayan Karen Danczuk, olayın ortaya çıkması üzerine TV'ye çıkarak iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı..

Selfie kraliçesi boşanıyor

İngiltere’de sosyal medyada paylaştığı provokatif fotoğraflarla ün kazanan ve ‘selfie kraliçesi’ olarak tanınan Karen Danczuk (31) milletvekili eşi Simon Danczuk (48) ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

İşçi Partisi’nin Rochdale Milletvekili olan Simon Danczuk konuyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ayrılık kararı nedeniyle ‘perişan’ olduğunu ve işine odaklanmaya çalışacağını söyledi.



 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:26

İLGİLİ HABERLER