Yaşam
  • 10.7.2015 12:55

Nicky Hilton 4.1 trilyonluk yüzükle evleniyor

Düğün Lady Diana'nın evlendiği Kensington Sarayı yapılacak. Hilton otellerinin hissedarı Nicky Hilton ile ünlü bankacı ailenin mirascısı James Rothschild uzun süredir birlikte yaşıyor.Çok mutlu olan ve 2011’den bu yana birlikte olan çift Avrupa seyahatlarına devam edecek. Paris Hilton’un kız kardeşi 2004’te Todd Andrew Meister ile Las Vegas’ta  evlenmiş, ancak üç ay sonra boşanmıştı.
Nişanlısına 8 karatlık elmaz nişan yüzüğü takan James Rothschild, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı.Müstakbel eşine 1 milyon sterlinlik bir yüzük takan James Rothschild, nişanlısının kirli geçmişini de önemsemediğini ifade etti. Hilton otellerinin hissedarı Nicky Hilton'un seks kaseti internete düşmüş o yıllarda günlerce manşetlerden inmemişti.

PARİS HİLTON İLE KIZ KARDEŞİ BEKARLIĞA VEDA TURLARINDA

Paris ve Nicky Hilton kardeşler, Nicky'nin evliliğine günler kala Londra gecelerinde boy gösterdi.Şık giyimleriyle göz dolduran ikili, Londra'nın en şık bölgerinden Mayfair'de başbaşa yemek yedi.James Rothschild ile Londra'da dünyaevine girecek olan Nicky Hilton, heyecanını kız kardeşiyle paylaştı.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:26

İLGİLİ HABERLER