Gündem
  • 6.7.2021 21:51

MİT'in yakaladığı FETÖ'cü bütün Orta Asya'ya eşek eti yedirmiş

FETÖ'nün Orta Asya'daki sorumlusu Orhan İnandı MİT tarafından paketlenip ülkemize getirildi.. Orhan İnandı FETÖ'nün önemli isimlerinden birisi..
Bundan 35  gün önce ortadan kaybolduğu açıklanan Orhan İnandı, Kırgızistan'da FETÖ'yü örgütleyen ve Türk cumhuriyetlerinde bu örgüt adına yoğun faliyetlerde bulunan birisi..
Kırgızistan FETÖ’nün ana üssü durumunda..
MİT’in Türkiye’ye getirdiği Orhan İnandı; FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu ve CIA’nın Orta Asya’daki operasyon adamıdır.
FETÖ 15 Temmuz'u CIA emri ile yaptı. 15 Temmuz saldırısının 5. yılında örgütün Orta Asya imamının yakalanması Türkiye açısından da büyük operasyon.
Orhan İnandı.. 35 gün önce Bişkek'te kaçırıldı. Kırgız vatandaşı olmasına rağmen Türkiye' ye teslim edildi.
ABD istihbaratı sizi ne kadar korursa korusun, Türkiye sizi dünyanın her yerinden toplayacak güce sahiptir. Bu operasyonun temel özeti de budur.

Resim

HERKESE EŞEK ETİ YEDİRDİ
FETÖ'cü Orhan İnandı ve FETÖ'nün okulu SEBAT'ın da başındaki isim. Kendisi başındaki okul ile birlikte Orta Asya'da eşşek bırakmamış, hepsini kaçırıp, Kırgısiztan'da öğrencilere yedirmiş ve satmıştı.
2015 tarihinde Rus medyasında yapılan haberler bütün bölgede büyük olay olmuştu.
FETÖ okulu SEBAT adına toplatılıp kesilen binlerce eşek Orhan İnandı tarafından bölgedeki FETÖ okullarrında Kırgız öğrencilere yedirildi. Arta kalan eşek etleri de Kazakistan ve Türkmenistan'daki FETÖ okullarında öğrencilere yemek oldu.

Resim

Resim

Güncellenme Tarihi : 7.7.2021 23:53

İLGİLİ HABERLER