Spor
  • 18.8.2024 11:00

Mourinho: Ben sihirbaz değilim sadece tecrübeliyim

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, "Ben sihirbaz değilim sadece tecrübeliyim." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Göztepe ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından "İkinci yarıya başladıktan sonra da aslında maçı bitirecek üçüncü golü atacak pozisyonlar yakalamıştık fakat daha sonra oyunun duygu durumu, sıcaklığı değişti" dedi.

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe takımına konuk oldu.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısını Fenerbahçe, Dzeko (p) ve En Nesyri'nin golleriyle 2-0 önde kapattı.

Göztepe'de Koray Günter 68. dakikada ağları havalandırdı, Romulo ise 90+5'te attığı golle maçta skoru 2-2'ye getirdi.

Fenerbahçe puanını 4, Göztepe ise 2 yaptı.

Müsabakanın ardından ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu.

"ZOR BİR MAÇTI"

Oyunu değerlendiren Mourinho, şu sözleri sarf etti:

Zor bir maçtı ama aynı zamanda bariz bir şekilde 2-0’la bizim kontrolümüzdeydi. İkinci yarıya başladıktan sonra da aslında maçı bitirecek üçüncü golü atacak pozisyonlar yakalamıştık fakat daha sonra oyunun duygu durumu, sıcaklığı değişti. Aslında onları yapabileceğini bildiğimiz bir durumdan korner golü yedik. Ondan sonra maç zaten ortada oldu. Sadece rakibe karşı değil aynı zamanda atmosfere karşı da mücadele etmemiz gerekti çünkü ev sahibi takım için çok büyük itici güç oldular. Üçüncü golü bulamadık. Cenk Tosun ile girmiş olduğumuz bir net bir pozisyon vardı, Dzeko birkaç santim gerisinde kalmıştı. Sonra da maçın son aksiyonunda beraberliği yakaladılar.

"TESPİT ETTİĞİM HATALARI OYUNCULARIMA GÖSTERMEM GEREKİYORDU"

İlk devre bitmeden önce soyunma odasına girmesi hakkında konuşan Mourinho, şunları dedi:

Devre arasında gösterebileceğim görüntüleri seçmem gerekiyordu, o yüzden ilk yarı bitmeden soyunma odasına gittim. Tespit ettiğim hataları oyuncularıma göstermem gerekiyordu.

Güncellenme Tarihi : 18.8.2024 10:09

İLGİLİ HABERLER