Spor
  • 24.8.2024 22:32

Mourinho yıldız futbolcuya onayı verdi

Fenerbahçe'de orta saha transferi için düğmeye basıldı!

Bu sezon hem Süper Lig’de özlenen şampiyonluğu elde etmek hem de Avrupa’da başarılı olmak isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourinho, orta saha için yıldız futbolcuya onayı verdi.

Fenerbahçede orta saha transferi için düğmeye basıldı Mourinho yıldız futbolcuya onayı verdi

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de listeye yıldız bir isim girdi. Söz konusu futbolcuya teknik patron Jose Mourinho'nun da onay verdiği kaydedildi.

AMRABAT KALACAK GİBİ

Geçen sezonu Manchester United’da kiralık olarak geçirdikten sonra Fiorentina’ya geri dönen Sofyan Amrabat’ın durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’nin uzun süre orta saha transferinde ismi geçen Amrabat’a başka kulüplerin de ilgisinin olduğu biliniyordu. Ancak İtalyan medyasında, şu ana kadar Faslı oyuncu için hiçbir takımın resmi bir adım atmadığı öne sürüldü.

GORETZKA İÇİN DEVREYE GİRİLDİ

Sarı-Lacivertliler’de orta sahada Fred’in sakatlığı, takımı bir hayli etkilemişti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, bir an önce bu bölgeye bir yıldız transferi istediği ve bizzat kendisinin de devreye girdiği iddia edildi.

Fenerbahçede orta saha transferi için düğmeye basıldı Mourinho yıldız futbolcuya onayı verdi

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in haberine göre Mourinho, Bayern Münih’te kadroda düşünülmeyen kanat oyuncusu Kingley Coman ve orta saha Leon Goretzka’yı, Sarı-Lacivertliler’e getirmek için düğmeye bastı. Haberde Coman’ın, Türkiye’ye gelmeyi düşünmediği ifade edilirken, Goretzka konusunda temasların sürdüğü belirtildi.

GALATASARAYLA DA ANILMIŞTI

Bayern’le sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe’nin, Almanlar’ı ikna etmek için tüm kozlarını oynamaya hazır olduğu konuşuluyor. Portekizli teknik adamın, Avrupa’dan ve Suudi Arabistan’dan da teklifler alan 29 yaşındaki oyuncuyla bizzat görüştüğü, gelen haberler arasında yer alıyor.

Fenerbahçede orta saha transferi için düğmeye basıldı Mourinho yıldız futbolcuya onayı verdi

Hem 6 numara hem de merkez orta saha olarak oynayabilen Goretzka’nın adı daha önce Galatasaray’la da anılmıştı. Ancak Mourinho faktörünün, bu transferde Fener için önemli bir avantaj olabileceğine vurgu yapılıyor.

DİĞER ADAY VINI SOUZA

Orta saha transferi için Fenerbahçe’nin ayrıca, Sheffield United’dan Vini Souza için de bir hamle yaptığı öğrenildi. Geçen sezon İngiltere Premier Ligi’nde küme düşen ve bu sezon Championship’te mücadele eden Sheffield’da Souza’nın, daha üst bir seviyede mücadele etmek istediği bildirildi.

Fenerbahçede orta saha transferi için düğmeye basıldı Mourinho yıldız futbolcuya onayı verdi

Kanarya’nın kurmaylarının, 25 yaşındaki orta sahanın menajeriyle temasa geçtiği ve transfer şartlarını sorduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun İngiliz ekibiyle kontratı 2027’de bitiyor ve piyasa değeri de 10 milyon Euro civarında.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2024 22:35

İLGİLİ HABERLER