Spor
  • 23.8.2024 08:15

Mourinho'dan Batshuayi açıklaması!

Acun Ilıcalı, 'biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık' dedi. Mourinho'nun Batsman'ın Fenerbahçe'den gönderme nedeni ortaya çıktı

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Young Boys ilk yarıyı 2-0 önde tamamladığında herkes "karalar" bağladı... beklenti zaten bol gol kaçıran İsviçre ekibinin 3'ü hatta 4'ü bulacağı oldu. Ancak Michy Batshuayi oyuna girdi. Daha ilk dokunuşunda skoru 2-1'e sonrasında da 2-2'ye getirdi. "Galatasaray burada" dedi.

SONUÇTAN MUTLU DEĞİL

Bern'in yıldızı Batshuayi, Türkiye’de 3 büyük takımla Avrupa’da gol atan ilk futbolcu. Maçla ilgili şu açıklamayı yaptı:

* Bu sonuçtan ötürü mutsuzuz. Sentetik sahada oynadık, kolay değildi. Çok fazla süre alamadım ama maçtan önce hocamız beni olumlu sözlerle motive etti. Ben de sahaya çıktım, golleri attım. Sonuçtan mutlu değiliz ama rövanşa konsantre olacağız.

3 İSABETLİ ŞUTTA 3 GOL BULDU

Son 3 maçta çektiği 3 isabetli şut da gol olan Batshuayi, Konyaspor maçını boş geçti. Batsman'ın önceki akşam Galatasaray'ın kurtarıcısı olması Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı'nın açıklamalarını akıllara getirdi.

PİVOT SANTRFOR DEĞİL

*  Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık.

Mourinho'nun Batshuayi'yi istememe nedeni ise çok dikkat çekici.

* Oyunumda takımı önde tutacak pivot santrfor önemli. Kanatları harekete geçirecek özellikleri olmalı. Batshuayi bu özelliklere sahip santrfor değil.  

MOURINHO İLE YOLLARI KESİŞMEDİ

Batshuayi 2016'da Marsilya'dan Chelsea'ye transfer oldu… 2022'de bonservisi ile Fenerbahçe'ye gelene kadar pek çok takımda kiralık oynadı. Mourinho 2013-15 arasında Chelsea'de çalıştı. İkisinin yolları hiç bir zaman kesişmedi.

Güncellenme Tarihi : 23.8.2024 08:17

İLGİLİ HABERLER