Spor
  • 24.8.2021 00:34

Muslera'dan Fatih Terim'e Nelsson övgüsü: "Çok şanslı"

Hatayspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Muslera'nın açıklamaları şöyle;

"Bugün 3 puan çok değerliydi. Çok mutluyuz. Sezonu da erken açtık. Uzun süredir oynuyoruz. 3 puanı hak ettik performansımızla. Sağlı sollu ortalar, duran toplar... Oyunu domine ettik. Çok pozisyon bulduk. Golün son dakikalarda gelmesi belki de daha güzel oldu. Bize karşı rakipler hep kapalı oluyor ve biliyorsunuz, kapalı savunmaları aşmak her zaman kolay olmuyor."

Victor Nelsson konusunda hocamızı ve scoutlarımızı tebrik ediyorum. Çok önemli bir futbolcu. Hepimize gösterdi bunu. Çok kaliteli bir savunmacı. İnsani anlamda da iyi biri. Mükemmel ve futbolla yaşayan bir ülkeye geldi. Victor, Galatasaray'a geldiği için çok şanslı."

Victor Nelsson'un ilk maç mutluluğu! "Harika hissettim"

Hatayspor'a karşı Galatasaray formasını ilk kez giyen Victor Nelsson, galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson, Hatayspor maçının ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Nelsson'un açıklamaları;

"Galatasaray formasıyla ilk maçıma çıktım. Mutluyum. Taraftarlarımızın ambiyansı, yarattıkları atmosfer harikaydı. Kendimi çok iyi hissettim. İlk maçımda 90 dakika oynadığım için mutluyum."

"Bir stoper olduğum için en önemli işim defans yapmak. Bunu seviyorum. Topu uzaklaştırmayı, kendi kalemi savunmayı, korumayı seven biriyim. Yerden ve havadan müdahalelere önem veririm ve bu konuda iyiyim. Ofansı da seven, bloklar arasına pas atmayı da severim ama ilk işim savunma yapmak."

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.8.2021 00:35

İLGİLİ HABERLER