Gündem
  • 30.8.2024 21:11

Mustafa Kemal'in karşısında elleri arkada esas duruş duran belediye başkanı

30 Ağustos töreninde ilginç görüntü!
30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen resmi törene katılmayan Şeyh Said'in torunu YRP'li Palu Belediye Başkanı Faruk Septioğlu, kendisini temsilen başkanvekili Ağa Yılmaz'ı gönderdi. Törende diğer katılımcılar Atatürk anıtının önünde esas duruşta beklerken Ağa Yılmaz'ın ellerini arkaya atarak beklemesi dikkatlerden kaçmadı.

30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde Türk ordusu, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak gösteriir..Tarihin akışını değiştiren bu zafer, tüm yurtta olduğu gibi Elazığ'ın Palu ilçesinde de kutlandı.

ŞEYH SAİD'İN TORUNU TÖRENE KATILMADI
İlçe merkezindeki Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen resmi törene Şeyh Said'in torunu olan YRP'li Palu Belediye Başkanı Faruk Septioğlu katılmadı. Onu yerine törene belediye başkanvekili Ağa Yılmaz katıldı.

ELLERİNİ ARKAYA BAĞLADI
Ağa Yılmaz'ın törende Atatürk Anıtı önündeki duruşu ise dikkat çekti..  İlçe kaymakamı Hulusi Teke ve ilçe jandarma komutanı Serdar Aksoy, anıt önünde esas duruşta beklerken, Ağa Yılmaz'ın ellerini arkaya bağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Güncellenme Tarihi : 30.8.2024 21:21

İLGİLİ HABERLER