Spor
  • 9.5.2023 21:19

Nenad Bjelica'nın ilk transferi

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Trabzonspor, bu sezon eski performansının çok uzağında kalarak istenileni veremedi. Bordo-mavili ekip, şampiyonluk yarışına erkenden havlu attı ve bu durumda taraftarı derinden üzdü. Bordo-mavili ekipte yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için şimdiden girişimlere başlarken, listede Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica'nın öğrencisi geldi. Fırtına'da aradığı golcüyü İngiltere'de bulurken, resmi girişimlerin başlaması için Ertuğrul Doğan harekete geçti.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Trabzonspor, bu sezon eski performansının çok uzağında kalarak istenileni veremedi. Bordo-mavili ekip, şampiyonluk yarışına erkenden havlu attı ve bu durumda taraftarı derinden üzdü. Bordo-mavili ekipte yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için şimdiden girişimlere başlarken, listede Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica'nın öğrencisi geldi. Fırtına'da aradığı golcüyü İngiltere'de bulurken, resmi girişimlerin başlaması için Ertuğrul Doğan harekete geçti. 

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, ligde en son Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup etti ve 5 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Bu galibiyet ile birlikte puanını 48'e yükselten Trabzonspor, hız kesmeden Fenerbahçe maçı için hazırlıklarına başladı.
Bordo-mavili ekip; geçtiğimiz sezon muhteşem bir performans sergileyerek, 38 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirirken, bu sezon istenilen performansın çok uzağında kaldı ve şampiyonluk yarışında erkenden havlu attı.

TRANSFERDE HAMLELER BAŞLADI

Bordo-mavili ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de iddialı bir kadro kurmak için girişimler başladı.

Trabzonspor transferde hareketli günler yaşamaya başladı. Başkan Ertuğrul Doğan, Ankaragücü galibiyetinin hemen ardından yurt dışı seferlerine çıkıyor.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN İLK HAMLESİ ORSİC

61 Saat'in haberine göre; Doğan'ın ilk hedefi Orsic transferini noktalamak olacak. Bu bağlamda İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Southampton'da forma giyen Mislav Oršić için İngiliz ekibinden izin alındı. Başkan Doğan Orsic ve menajeriyle görüşüp anlaşma zemini arayacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Southampton'da kadro dışı kalan ve kendisinin vitrine çıkardığı Orsic'in transferinde ısrarcı olduğu öğrenilirken Trabzonspor'un satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında..

Trabzonspor'un listesinde ayrıca 5'e yakın hücum oyuncusu bulunuyor. Trabzonspor ayrıca bek oyuncuları, 2 stoper, 2 orta saha ve 2 forvet oyuncusu transferi planlıyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 9.5.2023 21:25

İLGİLİ HABERLER