Gündem
  • 10.9.2024 19:16

Nicola Zalewski'nin bonservisi, maaşı ve sözleşme süresi

Galatasaray transferi bitirdi! İşte Nicola Zalewski'nin bonservisi, maaşı, sözleşme süresi

Transfer döneminin son günlerine doğru gaza basan Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya, Fildişili Wilfried Zaha'yı Lyon'a gönderen Sarı-Kırmızılılar, aradığı kanat oyuncusunu İtalya'da buldu ve Roma ile Nicola Zalewski transferi için anlaşma sağladı.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya, Fildişili Wilfried Zaha'yı Lyon'a gönderen Sarı-Kırmızılılar, yeni bir kanat hamlesi için girişimlere başlamıştı. Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katarak büyük ses getiren Cimbom, İtalya Serie A'dan bir bomba daha patlattı.

Transferde mutlu son!

Galatasaray, Nicola Zalewski transferi için Roma ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladı. İtalyan ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ın sunduğu teklifi kabul etti. Oyuncunun menajeriyle yoğun bir pazarlık halinde olan Cimbom, mutlu sona ulaştı.

Osimhen'de olduğu gibi Zalewski'de de Galatasaray adına görüşmeleri George Gardi'nin yürüttüğü kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

Bonservisi, maaşı, sözleşme süresi

A Spor'un son dakika haberine göre; Roma'ya 10 milyon Euro bonservis ödeyecek olan Galatasaray, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Zalewski'ye sezonluk 2 milyon Euro ödeyecek.

Galatasaray transferi bitirdi İşte Nicola Zalewskinin bonservisi, maaşı, sözleşme süresi

 

12 milyon Euro piyasa değeri olan Nicola Zalewski, hem sol kanat hem de sol bek olarak görev alabiliyor.

Haberin Devamı›

 

Kariyerinde bir ilk

Roma altyapısından çıkan Zalewski, Galatasaray’a imza atarsa kariyerinde ilk kez yurt dışında forma giyecek. 22 yaşındaki Polonyalı oyuncu, 182 kulüp maçında 50 skor katkısı yapmayı başardı. Polonya Milli Takımı’nda ise 22 maçta 2 gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 19:21

İLGİLİ HABERLER