Gündem
  • 21.10.2024 22:22

Oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu gelinini. gelinin anne ve kızkardeşini mezarlıkta infaz etti

Adana’da mezarlıkta kayınpeder vahşeti: 3 kadın öldü!

SON DAKİKA... Adana'da kelimenin tam anlamıyla katliam yaşandı. Güldane Gerçek, annesi ve kız kardeşi ile bir süre önce intihar eden eşi Muzaffer Erguvan'ın Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete gittiği sırada karşısına kayınpederi Şemsettin Erguvan çıktı. Oğlunun ölümünden gelini ve ailesini sorumlu tutan kayınpeder Erguvan, üç kadına da kurşun yağdırdı!

Kan donduran olay Adana'nın Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer Erguvan'ın Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete gitti.

 

SON DAKİKA: Adana’da mezarlıkta kayınpeder vahşeti: 3 kadın öldü!

ANNE VE İKİ KIZINI TAKİP ETMİŞ

Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer Erguvan'ın babası Şemsettin Erguvan'ın mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

OĞLUNU İNTİHARA SÜRÜKLEDİKLERİ İÇİN…

Polis her yerde şüpheliyi ararken, şüphelinin anne ve iki kızını oğlunu intihara sürüklediklerini öne sürerek öldürdüğü iddia edildi.

"KARISIYLA BARIŞMAYINCA KENDİSİNİ ASTI"

SON DAKİKA: Adana’da mezarlıkta kayınpeder vahşeti: 3 kadın öldü!

İddiaya göre Muzaffer Erkuvan ile nikahsız yaşayan Dürdane Gerçek şiddet gördüğü gerekçesiyle baba evine döndü. Muzaffer Erguvan araları kötü olan Güldane ile barışmak istedi. Kayınvalidesi Şenay'ın yanına giderek eşi ile barıştırmasını isteyen Muzaffer Erguvan, olumsuz cevap aldı.

SON DAKİKA: Adana’da mezarlıkta kayınpeder vahşeti: 3 kadın öldü!

Bunun üzerine şahıs, Sarıçam ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'nde bir ağaca kendisini asarak yaşamına son verdi. Muzaffer Erguvan'ın babası Şemsettin Erguvan ise bu olaydan Güldane ve ailesini sorumlu tuttuğu öne sürüldü.

SON DAKİKA: Adana’da mezarlıkta kayınpeder vahşeti: 3 kadın öldü!
Güncellenme Tarihi : 21.10.2024 22:28

İLGİLİ HABERLER