Spor
  • 4.8.2024 21:30

Okan Buruk Derrick Köhn'ün biletini kesti

Galatasaray'da taşlar yerinden oynayacak! Okan Buruk cezayı kesti, o ismin yerine transfer...

Süper Kupa karşılaşmasında Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak ağır bir hezimet yaşayan Galatasaray'da taşların yerinden oynayacağı ileri sürüldü.

Süper Kupa mücadelesinde Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'ı ile kozlarını paylaşan Galatasaray, sahadan 5-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşayan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un yıldız ismin performansını çok yetersiz bulduğu ve yerine transfer düşündüğü iddia edildi.

"MAÇA HAZIRLAYAN BENİM"

Alınan ağır yenilgi nedeniyle utanmaları gerektiğini kaydeden Okan Buruk, "Bu maça hazırlayan ve 11 çıkaran, değişiklikleri yapan benim. Bu mağlubiyette birinci sorumluk benim. Oyuncularımla da içeride konuştum. Galatasaray formasıyla böyle mağlubiyet alıyorsanız öncelikle utanmamız gerekiyor. Başımızı kaldırıp bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor." dedi.

WILFRIED ZAHA'DAN TEPKİ

Galatasaray'ın Fildişi yıldızı Wilfried Zaha, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından dikkat çeken bir harekete imza attı.

Wilfried Zaha, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları sonrası Instagram hesabının profil fotoğrafını siyah yaptı.

Yıldız futbolcunun bu hareketi, sosyal medyada Okan Buruk'un açıklamalarına tepki olarak yorumlandı.

OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ KARAR

Teknik Direktör Okan Buruk'un, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından sürpriz bir karar aldığı ortaya çıktı.

Sporx'te yer alan haberde; tecrübeli teknik adamın, sol bekte oynayan Derrick Köhn'ün performansını çok yetersiz bulduğu ve yeni sol bek arayışına girdiği kaydedildi.

İLK ADAY BELLİ OLDU

Galatasaray'ın gündemine, Portekiz ekibi Famalicao'da forma giyen sol bek oyuncusu Francisco Moura'nın girdiği iddia edildi. Kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro.

Okan Buruk'un, Köhn'ün kötü performansının üzerine kafasının karıştığı ve sol bek transferini gündemine aldığı gelen bilgiler arasında.

Güncellenme Tarihi : 4.8.2024 21:33

İLGİLİ HABERLER