Spor
  • 30.8.2004 00:00

ÖNÜNE GELENİ DEVİREN MISIRLI GÜREŞÇİ TÜRKİYE'NİN ÖNERDİĞİ RAKAMI DUYUNCA GÜLMEYE BAŞLADI!..

ATİNA - 28. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda güreşte sergilediği performans ve kazandığı altın madalyayla tüm dünyanın beğenisini toplayan Mısırlı İbrahim Karam, Atina'da minderde büyük pazarlıkların dönmesine neden oldu.
     Grekoromen stilde 96 kiloda milli güreşçi Mehmet Özal dahil sıkletindeki tüm rakiplerini büyük bir rahatlıkla ve üstünlükle geçerek şampiyon olan güreşçiye, madalya almasının hemen ardından güreşin ileri gelen ülkelerinin yöneticileri, transfer önerileri yağdırmaya başladı. Bu ülkeler arasında Türkiye de yer alırken, federasyon başkanı Osman Şansal, ''İbrahim'e bizim adımıza yarışması için 1 milyon dolar telif ettik. Ama bunu komik buldu ve gülerek karşıladı'' dedi.
     Şansal, önerilerin ardından İbrahim Karam'ın bir ABD organizasyonuyla profesyonel anlaşma yaptığını kendisine ifade ettiğini belirterek, ''Duyumlarımıza göre 50 milyon doları nakit, 50 milyon doları da sponsor bir firmadan olmak üezere toplam 100 milyon dolara tercihini ABD'den yana kullanmıştır. Rakamı duyunca biz de sadece gülmekle yetindik'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER