Yaşam
  • 5.9.2006 13:05

OTOMOBİLLER ARD ARDA BÖYLE UÇTU


      
ANKARA’da açıldığı halde çalışmaların tamamlanmadığı Recep Tayip Erdoğan Bulvarı'nda önlem alınmaması nedeniyle 2 otomobil 10 metre yükseklikten düşerken 1 kişi öldü, 2'si ağır, 4 kişi yaralandı.
      Kaza, saat 02.00 sıralarında Pursaklar İlçesi Recep Tayip Erdoğan Bulvarı'nda meydana geldi. Havaalanı yolundan kent merkezi yönüne gelen Ali Türkoğlu yönetimindeki 06 AT 3194 plakalı kamyonet, yapımı tam anlamıyla bitmeden hizmete açılan ve ismi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Recep Tayip Erdoğan Bulvarı'na girdi. Türkoğlu, karanlık yolda ilerlerken herhangi bir işaret olmaması nedeniyle yapımı süren altgeçitte 10 metre yükseklikten düştü. Kaza sonrası kamyonet içinde bulunan 41 yaşındaki Ali Türkoğlu öldü, aynı araçta bulunan 40 yaşındaki Haydar Çolak, 15 yaşındaki Çağrı Çolak ve 57 yaşındaki Bekir Güler yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi kazayı gören belediye çalışanları yaptı. Daha sonra gelen ambulanslarla yaralılar hastanelere kaldırıldı.
      Yaralılar ambulansla gönderilmesinden kısa süre sonra önlemin alınmaması üzerine ikinci kaza meydana geldi. Serhat Kaya yönetimindeki 06 K 0206 plakalı otomobil aynı şekilde yere çakıldı. Kazada otomobilin sürücüsü şans eseri hurda yığınına dönmüş otomobil içinden hafif yaralı çıkarıldı.
      Yolun çok karanlık olduğunu ve önlem alınmadığını belirten Serhat Kaya, “Havaalanından şehir merkezine doğru düz yolda devam ediyordum. Ne olduğunu anlamadım, birden otomobilimle birlikte altgeçide uçtuk'' dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
     

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:42

İLGİLİ HABERLER