Spor
  • 26.9.2023 00:12

Ozan Kabak Almanya'ya damga vurdu!

Galatasaray altyapısından Avrupa'ya yükselen milli futbolcu Ozan Kabak, geçtiğimiz sezon Hoffenheim'e transfer olmuştu. Performansıyla parmak ısırtan başarılı stoper, öyle bir şeye imza attı ki milyonlarca Alman taraftar ona hayran kaldı. 

Alman ekibinde harika bir sezon geçiren milli yıldızın bir sonraki adresi ise 15 milyon Euro bedelle Schalke olmuştu.

Schalke'den Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak, istenileni karşılayamamış ve takımna geri dönmüş hemen ardından ise Norwich City'e kiralanmıştı.Milli futbolcu Norwich'te geçirdiği bir sezonun ardından 7 milyon Euro bonservis bedeli ise Alman ekibi Hoffenheim'e transfer olmuştu.

PERFORMANSI MUTLU EDİYOR

Gösterdiği performans ile taraftarlarını mutlu eden başarılı stoper, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 5 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

ALMANLARI HAYRAN BIRAKTIRDI

Milli futbolcumuz Ozan Kabak, ikinci kez Bundesliga'da haftanın 11'ine seçildi.

2022-23 sezonunda Norwich City'den Hoffenheim'ın yolunu tutan milli futbolcumuz, iyi performansını sürdürüyor.

Bu sezon 5. Haftası geride kalan Bundesliga'da takımının oynadığı 5 karşılaşmanın 4'ünde ilk 11'de forma giyme şansı bulan Kabak, son olarak Hoffenheim'ın deplasmanda Union Berlin'i 2-0 mağlup ettiği mücadelede gösterdiği performansla Bundesliga'nın haftanın 11'inde kendine yer buldu.

Ozan Kabak'ın formasını giyindiği Hoffenheim, ligde 12 puanla Leipzig'in ardından 5. Sırada.

Bu hafta Bochum'u tam 7 golle geçen, Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galataray'ın rakibi Bayern Münih'ten ise 4 futbolcu haftanın 11'inde yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2023 00:16

İLGİLİ HABERLER