Gündem
  • 22.8.2024 12:07

Ozan Kütahyalı: 'Koç, Ülker, Sabancı, Boyner, Kamhi ve Ezcacıbaşı hepsi koyu MHP'li'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Göztepe karşılaşmasında yaşanan olayların akabinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'un MHP'li olduğunu söylemişti. Kütahyalı dikkat çeken açıklamasının ardından yeni iddiası ile dikkat çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesinin ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. "Türk medyasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un zannedildiği gibi CHP’li olmadığını, gençliğinden beri MHP’li olduğunu ilk kez ifade eden yorumcu-yazar benim. Sonrasında Ali Koç’un özel kalem müdürü Ahmet Ercanlar da benim ifade ettiğim bu bilgiyi teyit etmişti… Hakikat budur."  ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklmasının ardından bir programa katılan Kütahyalı Tüekiye'nin önde gelen ailelerinin MHP'li olduğunu savundu. Rasim Ozan Kütahyalı '“1977-1980 arası Koç Ailesi, Kamhi Ailesi, Ülker Ailesi, Sabancı Ailesi, Boyner Ailesi, Eczacıbaşı Ailesi, hepsi koyu MHP'liydi.' sözleriyle dikkat çekti. 

Rasim Soans 1

"İLK KEZ BEN SÖYLEDİM"

Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesinin ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. "Türk medyasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un zannedildiği gibi CHP’li olmadığını, gençliğinden beri MHP’li olduğunu ilk kez ifade eden yorumcu-yazar benim. Sonrasında Ali Koç’un özel kalem müdürü Ahmet Ercanlar da benim ifade ettiğim bu bilgiyi teyit etmişti… Hakikat budur."  ifadelerini kullandı.

Mhp Genel Baskani Devlet Bahceli Sagda Fenerbahce Spor Kulubu Baskani Ali Koc Solda Ile 729439

"DEVLET EMRİNDE HİZAYA GİREN BİR ADAM"

Kütahyalı Ali Koç İle ilgili paylaşımında; "Ali Koç MHP’li, Cumhur İttifakı üyesi, bugünkü rejimin emrinde, devlet emredince hizaya giren bir adam. Koç’un bir sol muhalif olduğu, bugünkü Türkiye’yi anlayamayan salakların halüsinasyonu. Sadece mevcut rejim içi kimi kavgalar var. Koç da o iç kavgalarda taraf olmayı seviyor. Koç’un bir sol muhalif olduğu bugünkü Türkiye’yi anlayamayan salakların halüsinasyonu."  demişti.  

5A1593Fb18C773232821C236

DAHA ÖNCE DE PAYLAMIŞTI

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 için geri sayım devam ederken Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ın ve Ali Koç'un siyasi görüşüyle ilgili bir iddiada bulunmuş ve "Fenerbahçe'de başkanlık seçimi var. Daha önce Ali Koç'un MHP'li olduğunu belirtmiştim. Ancak Bedri Baykam gibi sol görüşlü kişiler de onu destekliyor. Hala camiada ve kongre üyeleri arasında destek görüyor." ifadelerini kullanmıştı. 

Güncellenme Tarihi : 22.8.2024 12:16

İLGİLİ HABERLER