Spor
  • 29.12.2005 00:04

ÖZHAN CANAYDIN : "ÇOK İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

EMRE AŞ
İSTANBUL (İHA) - Galatasaray Kulübü'nde, Riva Projesi ile ilgili oluşturulan İnceleme Komisyonu, ilk toplantısını Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yaptı. İnceleme Komisyonu Başkanı Selahattin Beyazıt, yaptığı açıklamada, Riva Projesi ile ilgili Cuma günü TOKİ ile toplantı yapacaklarını belirtti.


İnceleme Komisyonu Başkanı Selahattin Beyazıt, toplantının ardından yaptığı açıklamada, görevlerinin, Galatasaray Kulübü'nün meselelerinin çözümünde yardımcı olmak olduğunu belirterek, "Onlara her şekilde müzahir olmaktır. Bu doğrultuda da Galatasaray Kulübü'nün, bizden önce müzakereye başladığı, teklif aldığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile müzakerelerin devam etmesine ve Cuma günü Toki ile ilk toplantının yapılmasına karar verdik" dedi.
Selahattin Beyazıt, Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na aday olup olmadığı sorusuna ise, "Ben, halen bu komisyonun başkanıyım. İkinci bir başkanlıkla ilgim yok. Böyle bir düşüncemde yok" diye konuştu.


Toplantının ardından bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise, komisyonun göreve başladığını söyleyerek, "Çok hızlı yol alıyoruz. Bu süratle gidersek kısa zamanda projeyi sonlandırırız. TOKİ ile görüşmelerin başlamasına ve projelerini görmeye karar verdik. Cuma günü de Selahattin Beyazıt 2. toplantıyı açmış olacak" dedi.


Özhan Canaydın, futbolculara yapılan ödemelerde çeklerin karşılıksız çıkması ile ilgili soru üzerine ise, "Şu an Riva Projesi ile ilgili konuşmalarımızı yaptık. Çok mutlu ayrılıyoruz. Çok iyi günler bizi bekliyor" diye konuştu. Özhan Canaydın, sıkıntılı dönemi nasıl atlatacakları yolundaki soruya da, "Geçeriz, geçeriz, geçeriz. Galatasaray, her sıkıntılı dönemi geçer" şeklinde cevap verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER