Spor
  • 28.12.2005 21:24

CAPELLO'NUN MANCHESTER UNİTED RÜYASI

ROMA (İHA) - İtalya Seria A'nın güçlü takımlarından Juventus'un teknik direktörü Fabio Capello, en büyük hayalinin bir gün Manchester United'ın başına geçmek olduğunu söyledi.


Daily Star Gazetesi'ne konuyla ilgili çok ilginç açıklamalarda bulunan Fabio Capello, Juventus'la İtalya Ligi Şampiyonluğu, Real Madrid'le de İspanya Ligi şmpiyonluğu kazandığını belirterek, "Manchester United teknik direktörü olma rüyam bir gerçek" dedi. İtalya'da şu anda çok mutlu olduğunu ancak bir gün Premier Lig'de çalışmak istediğini vurgulayan Capello, "İngiltere'de ve özellikle de Manchester'ın başına geçmek her teknik direktörün rüyasıdır. Fakat Manchester'ı çalıştırmam için bana hiç teklif gelmedi" diye konuştu. İtalyan teknik adam daha önce Premier Lig'de çalışma fırsatı yakaladığını anlatarak, "2002 yılında Sir Alex Ferguson Manchester'dan emekli olacağını açıkladığı zaman İngiliz kulübünün başına geçeceğimi umuyordum ancak Ferguson daha sonra bu kararını değiştirdi" sözlerini ifade etti.

Manchester United'ın büyük bir kulüp olduğunu ve Ferguson'un da tarihi bir teknik adam olduğu için kendisi tarafından maksimum saygıyla karşılandığını da sözlerine ekleyen Capello, "Ancak ben şu anda Juventus'ta çok mutluyum ve hem Lig Kupası'nı hem de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak istiyorum" diyerek sözlerini dile getirdi.


Fabio Capello hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında ise şunları söyledi: "Benim Real Madrid ya da Manchester United'a gideceğim yönündeki haberler her zaman bir söylentiden ibarettir. Ben şu anda Juventus'un başarısı için çaba gösteriyorum ve hedeflediğim başarılı kazanmak istiyorum. Bu tür konularla sezon sonunda ilgilenirim. Ama şunu tekrar belirtmeliyim ki İngiltere futbolu beni her zaman cezbediyor".

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER