Spor
  • 1.5.2023 12:30

Rashica Galatasaray'dan ayrılıyor

Galatasaray'ın bir başka yıldız ismi Milot Rashica da şampiyonluk yolunda hedeflerinin değişmediğini söyledi.Rashica, "Derbiye çok iyi başladık, fırsatlar yakaladık. İkinci yarıda pozisyonel hatalarımız oldu. Hedefimiz aynı. Şampiyonluk yolunda devam edeceğiz." diye konuştu.

DERBİ SONRASI FLAŞ GELİŞME

Derbide alınan kritik yenilgi sonrası Galatasaray'da transfere dair flaş bir gelişme yaşandı.Sarı-kırmızılıların sezon başında Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica, gösterdiği performansla Galatasaray'ın en etkili isimlerinden biri olmuştu.

DURSUN ÖZBEK GÖRÜŞMEYİ DUYURDU

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kosovalı oyuncunun bonservisinin alınmasıyla ilgili olarak "Transferin başlamasına daha var. Milot Rashica bizim için önemli bir oyuncu. Görüşmeler devam ediyor, kısmet." diye konuşmuştu.Bu açıklama sonrası Kosova basını, Galatasaraylıları üzecek gelişmeyi duyurdu...

İLK TRANSFER RASHICA

Bu sezon İngiltere Championship'i şampiyon olarak tamamlayan Burnley, ilk transferini Milot Rashica ile yapıyor.Vincent Kompany'nin yönettiği Burnley'nin, Rashica için Norwich City ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

BONSERVİSİ 11 MİLYON POUND

Burnley'nin bu transfer için Norwich'e 11 milyon Pound ödeyeceği belirtilirken, anlaşmanın resmiyete dökülmesinin sezon sonunu bulacağı kaydedildi.alatasaray formasıyla bu sezon 26 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 6 gol atıp 5 de asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 1.5.2023 12:33

İLGİLİ HABERLER