Dünya
  • 8.5.2024 08:00

Refah'a saldıran İsrail Yahudi Rehine Judy Feinstein'i ödürdü

El Kassam, Gazze'ye düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan İsrailli bir mahkumun öldüğünü duyurdu... ve işgal heyeti müzakerelere devam etmek için Kahire'ye geldi 
Hamas hareketinin silahlı kanadı El Kassam Tugayları, 7 Mayıs 2024 Salı günü, bir İsrailli mahkumun, bir ay önce İsrail'in Gazze Şeridi'ni bombalaması sonucu aldığı yaralar nedeniyle öldüğünü duyurdu.

Phalange'ın sözcüsü Abu Ubaida, Telegram platformundaki hesabından yayınlanan bir açıklamada, İsrailli mahkum Judy Feinstein'ın (70 yaşında) "bombalama sonrasında başka bir mahkumla birlikte aldığı ciddi yaralanmalar sonucu öldüğünü" söyledi. (işgal tarafından başlatıldı) bir ay önce tutuldukları yerde."

Bu, İsrail işgalinden bir heyetin Gazze Şeridi'ndeki ateşkes müzakerelerini yeniden başlatmak için Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldiği bir dönemde gerçekleşti.

İsrail Ordu Radyosu, daha fazla ayrıntı vermeden, "İsrail müzakere heyeti, kaçırılanların (tutukluların) iadesine ilişkin anlaşmaya ilişkin görüşmeleri sürdürmek üzere Mısır'a geldi" dedi.

Güncellenme Tarihi : 8.5.2024 10:21

İLGİLİ HABERLER