Yaşam
  • 9.6.2022 09:22

Şarlatan Mükremin Gezgin'in tiktok hesabı kapatıldı, hakkında soruşturma başladı

Mükremin Gezgin'in TikTok'taki rezil "hamile" videoları sonrası soruşturma başlatıldı

TikTok'ta Mükremin Gezgin adlı sapkın kişiliğin ismi belirtilmemiş bir hastanede doğum yapma mizanseni altında anneler ve hamile kadınlarla dalga geçmesinin ardından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.1.3 milyon takipçiye sahip Mükremin Gezgin akıllara durgunluk veren bir rezalete imza attı. Takma hamile karınlığı ile kendisine hamile görüntüsü vererek aylarca çok sayıda video çekti.

HASTANE DESTEK VERDİ

Hastanede doğuma girmiş gibi mizansen hazırlayan Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimine de tepki yağdı.

BEBEK KORUMA ALTINA ALINMALI, HASTANENİN LİSANSI İPTAL EDİLMELİ

Hastanenin desteğiyle Onur ismini verdikleri bebekle gerçekleşen rezaletle ilgili sosyal medyada binlerce insan bebeğin koruma altına alınması ve hastanenin lisansının iptal edilmesi yönünde çok sayıda yorum paylaştı.

Aylardır sosyal medyada hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin, dün bir hastanede kucağında bebekle video yayınlayıp doğum yaptığını iddia etti. Sosyal medyanın gündemine yerleşen paylaşımların ardından hem çekim yapılmasına izin veren hastaneye hem de fenomene tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

TikTok'ta paylaştığı videolar kısa sürede milyonlarca izlenen Mükremin Gezgin'in sosyal medyaya damga vuran görüntülerinin ardından ilk hamle geldi. TikTok'a koyduğu son videoda bir bebek dünyaya getirdiğini açıklayan ve küçük bir bebeği elinde tutan Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

TİKTOK HESABINI KAPATTI

TikTok, Mükremin Gezgin'in 1 milyon takipçili hesabını askıya aldı.

 

Güncellenme Tarihi : 9.6.2022 22:05

İLGİLİ HABERLER