Gündem
  • 25.8.2024 21:41

Savaş gemisini vuran Hizbullah çok sayıda donanma askerini yaraladı biri öldü

Hizbullah saldırısında bir İsrail deniz askeri öldürüldü... ve kuzeydeki yerleşim konseyleri Netanyahu hükümetiyle iletişimin kesildiğini duyurdu..

Hizbullah'ın insansız hava aracı İsrail savaş gemisini vurdu, can kaybı yaşandı

Petty Officer First Class David Moshe Ben Shitrit (Israel Defense Forces)

Siyonist rejimin yerel medyası, Lübnan Hizbullah Direniş Hareketi'nin Pazar sabahı işgal altındaki topraklarda bir İsrail savaş gemisini hedef aldığını duyurdu.

Bu medya kuruluşları, Siyonist savaş gemisi "Dafora"nın Lübnan Hizbullah direniş güçleri tarafından hedef alındığını bildirdi.

İsrail yerel medyası, Lübnan Hizbullahı'nın gemiye düzenlediği saldırıda bir Siyonist askerin öldüğünü, çok sayıda askerin de yaralandığını kabul etti.

Lübnan Hizbullah Direniş Hareketi daha önce yaptığı açıklamada, Siyonist rejim tarafından şehit "Fuad Şükr"ün öldürülmesine yanıt olarak başlatılan intikam operasyonunun ilk aşamasının tam başarıyla tamamlandığını duyurmuştu.

Siyonist medya, Pazar sabahı Lübnan'ın güneyinden işgal altındaki Filistin topraklarına 300'den fazla roket ve insansız hava aracının atıldığını bildirdi.

Haber kaynakları, Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'nın kapatıldığını ve işgal altındaki topraklardan gelen ve giden tüm uçuşların durdurulduğunu bildirdi.

Siyonist medya, Güney Lübnan'dan atılan onlarca roketin işgal topraklarına isabet ettiğini bildirdi.

İsrail ordusu, Hizbullah'ın Pazar sabahı kuzey İsrail'e düzenlediği roket ve insansız hava aracı saldırısında bir donanma gemisinde bulunan bir İsrail askerinin öldüğünü, iki askerin de yaralandığını duyurdu.

Ölen denizcinin, Batı Şeria'daki Geva Binyamin yerleşim yerinden, Deniz Kuvvetleri'nin 914. Devriye Filosu'ndan 21 yaşındaki Astsubay David Moshe Ben Shitrit olduğu belirlendi.

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 25.8.2024 21:50

İLGİLİ HABERLER