Yaşam
  • 29.3.2011 10:16

SEÇİMDEN ÖNCE ESTETİK

ABDULLAH ÇİBİR
BURSA
Genel seçimler öncesi adayların oldukça yoğun bir tempo ile propaganda faaliyetlerinde bulunduğunu belirten estetik cerrahi uzmanı Prof. Dr. Mesut Özcan, seçime hazırlık sürecinde erkek ve kadın adayların estetik danışmanlık aldıklarını söyledi.
Yaklaşan genel seçimlere hazırlanan adayların yoğun tempoda bakımlı ve dinamik görünmelerinin normal şartlarda neredeyse imkansız olduğunu ileri süren Özcan, "Estetik olarak göze hoş gelen, bakanların ruhunu okşayan bir yüz, bir duruş veya tavır ve hareket mutlaka seçmen kitlesini olumlu yönde etkileyecektir.
Bu yoğun tempo içerisinde bakımlı ve dinamik görünmek isteyen adaylar estetik danışmanlık hizmeti alıyor. Yorgun, çökük, yaşlı bir ifadeden kurtulabilmek için yapılan küçük estetik müdahaleler can simidi olabiliyor. Özellikle son 3 ayda bu konu ile ilgili başvuruların sayısı oldukça arttı. Gelen hasta yoğunluğuna baktığımızda genel potansiyel üzerinden bu konu nedeniyle belirgin hasta artışı gördük" dedi. Günümüzde biyolojik yaşın özelliklerini taşımanın, her daim bakımlı, enerjik olabilmenin küçük estetik müdahaleler ile mümkün olduğunu ifade eden Özcan, "Yüzdeki mimik çizgileri için botox yaptırmak veya derinleşmiş kalıcı çizgiler için geçici dolgular yaptırmak, görünür bölgelerdeki istenmeyen tüylenmelerin yok edilmesi için lazer epilasyon yaptırmak, seçime kadar belli aralıklarla cilt bakımı ve komedon temizliği (siyah noktaların temizlenmesi) yaptırmak için uzun zamana ihtiyaç yoktur" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:03

İLGİLİ HABERLER