Yaşam
  • 1.11.2023 12:49

Selena Gomez Filistin'deki vahşet hakkında sessizliğini bozdu: Dayanamıyorum!

Katil İsrail'in Filistin'deki yoğun saldırıları tüm dünyayı ayağa kaldırırken sanat dünyasından ünlü isimlerde vahşet karşısında art arda paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Uzun bir süre sessizliğini koruyan dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez, günler sonra ilk kez konuştu.

Instagram hesabında yaklaşık 430 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez, İsrail ile Filistin arasında yaşanan kriz konusunda günler sonra ilk kez konuştu.

"MASUM İNSANLARIN ZARAR GÖRMESİNE DAYANAMIYORUM"

Birçok ünlü konu hakkında desteğini paylaşırken Gomez, sessiz kalmayı tercih etmişti. Bu suskunluğunu "Bir süredir sosyal medyada uzak kaldım çünkü tüm bu dehşet, nefret, şiddet ve korku beni çok üzüyor" şeklinde açıklayan ünlü yıldız, şöyle konuştu:

"Herhangi bir grup insana işkence uygulanması, öldürülmesi veya herhangi bir şekilde şiddete maruz kalması korkunç. TÜM insanları, özellikle de çocukları korumalıyız. İyilik adına şiddeti sonlandırmalıyız.

Sözlerim, bir hashtag veya bir insan için yeterli olmayacağı için çok üzgünüm. Masum insanların zarar görmesini izlemeye dayanmıyorum. Keşke dünyayı değiştirebilseydim. Fakat bir sosyal medya paylaşımıyla bu olmaz."

<p><span style="color:#000000"><strong>Sözlerim, bir hashtag veya bir insan için yeterli olmayacağı için çok üzgünüm. Masum insanların zarar görmesini izlemeye dayanmıyorum. Keşke dünyayı değiştirebilseydim. Fakat bir sosyal medya paylaşımıyla bu olmaz."</strong></span></p>

Güncellenme Tarihi : 1.11.2023 12:52

İLGİLİ HABERLER