Gündem
  • 1.3.2024 11:08

Simurg Sarsılmaz PKK'nın ölüm tehditleri sonrası yarıştan çekildi..

Diyarbakır'da muhtarlığa aday olan Simurg Sarsılmaz PKK'nın ölüm tehditleri sonrası yarıştan çekildi..

Diyarbakır'da model muhtar adayı: 'Tek işim mahallemize hizmet etmek olacak'

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına talip olan kadın model Simurg Sarsılmaz, 4 erkek adaya karşı yarışacak.

Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu. Sarsılmaz, Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Resim

Kaynartepe Mahallesinde kadının bulunduğu zor koşullardan kurtulması ve çektikleri çilenin son bulması için muhtarlığa aday olduğunu belirten Sarsılmaz, kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini söyledi.

Resim

Muhtar adaylığından çekilen manken: Tehdit edildim

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde muhtarlık için aday olarak büyük ilgi toplayan manken Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditlerini gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. Diyarbakır'da üretim yapan firmaların reklam yüzü olan Sarsılmaz, "Doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Ancak yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Psikolojim çok kötü. Beni tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Resim

Arkasından yeni bir açıklama yapıp, Hiç kimseye konuşmadım kimseyle görüşmedim ilaçlarla ayakta kalıyorum yada ölüm tehdidi alıyorum demedim tehtid farklı ölüm tehtidi farklı yalan haber yapmayı görev mi edindiniz !

Güncellenme Tarihi : 1.3.2024 12:45

İLGİLİ HABERLER