Spor
  • 8.6.2022 10:25

Sörloth transferinde anlaşma sağlandı!

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Batshuayi'nin yerine Valerien Ismael'in istediği golcü oyuncu için mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş yönetimi bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği Alexander Sörloth transferini bitirdi. Yeni sezonda Beşiktaş forması giymesi beklenen Sörloth yeniden Türkiye'ye gelmiş olacak. Golcü arayışları için görüşmelerini hızlandıran yönetim, mutlu sona ulaşmaya yakın. Kartla, bir süredir istediği Alexander Sörloth transferinde sona geldi.

Beşiktaş yönetimi, Sörloth transferinde kulübü Leipzig'i ikna etmeye çok yakın. Norveçli golcüye yıllık 3 milyon Euro maaş ödenecek.

Son dakika Beşiktaş haberleri: Sörloth transferinde anlaşma sağlandı! Mutlu son...

İspanyol Gazetesi El Diario Vasco'nun bir haberine göre Beşiktaş, Sörloth ile her neredeyse her konuda anlaşmaya vardı.Senelik 3 milyon euro maaş ile el sıkışılan Sörloth'ün kulübü Leipzig ile pazarlıklar devam ediyor. İki kulüp arasında ciddi bir aşamalar kaydedildi.2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen Norveçli golcü Sörloth, 49 maçta 33 gol ve 10 asistle ile oynayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 8.6.2022 10:27

İLGİLİ HABERLER