Yaşam
  • 12.11.2021 00:19

Tanju Çolak'tan 'Hülya Avşar' yorumu!

KAYNAK : MİLLİYET

Açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta dijital platformda yayınlanan bir programa konuk olmuş ve ünlü arkadaşı olup olmadığı hakkındaki soruya cevap verirken eski sevgilisi Tanju Çolak'tan da bahsetmişti. Avşar'ın “Tanju'yu da (Tanju Çolak) rehberimden silmedim" sözleri çok konuşuldu. Eski futbolcu da günler sonra bu konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Gain Tv'de yayınlanan Dayı Şov'a katılan Hülya Avşar, yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmişti. Meslek sırlarından bahseden ünlü isim, hiç ünlü arkadaşı olmadığını dile getirdi.

Coşkun Sabah'tan yıllar sonra Hülya Avşar itirafı: 'Beni Tanju Çolak'la  aldattı'

"TANJU'YU SİLMEDİM"

Avşar, "Telefon rehberimdeki tek ünlü Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses. Tanju'yu da (Tanju Çolak) rehberimden silmedim. Niye sileyim? Dünya çapında bir ödül, Altın Ayakkabı almış bir isim. Bunlar unutulmayacak şeyler" demişti.

AĞLAYARAK ASKERE UĞURLADI...

AĞLAYARAK ASKERE UĞURLADI...

Bu sözler çok konuşulurken; akıllara Coşkun Sabah'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayı getirdi. Bir dönem aşk yaşadığı Avşar kızı hakkında konuşan sabah, şu itirafta bulunmuştu:

Tanju Çolaktan Hülya Avşar yorumu

"Hülya ile birlikteyken bir yıldan sonra benim askerlik zamanım geldi. Havaalanına Hülya beni ağlayarak yolcu etti. Sonra askerdeyken aldatılma haberini okudum. O isim Tanju Çolak idi."

TANJU ÇOLAK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

TANJU ÇOLAK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tüm bu yaşananlarla ilgili sessiz kalan Tanju Çolak ise Uçankuş'ta Esra Balamir'e konuştu. 1991 yılında ayrıldığı Hülya Avşar'ın numarasını silmemesiyle ilgili şunları söyledi:

Tanju Çolaktan Hülya Avşar yorumu

"Biz 1991 yılında ayrıldık, o zaman telefon yoktu. Çağrı cihazı vardı. Tabi bir yaşanmışlık var, saygı duymak lazım. Ben saygı duyuyorum. Aradan 30-32 sene falan geçmiş. O yüzden telefon vardı, yoktu bir anlam kazanmıyor. O da Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından biri"

HOŞUMA GİTMEDİ DESEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM

"HOŞUMA GİTMEDİ DESEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM"

Ardından Çolak, Balamir'in 'Şaşırdınız mı?' sorusuna; “Hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yine söylüyorum yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım” yanıtın verdi.

KARŞILAŞIP, SELAMLAŞMIŞTIK

"KARŞILAŞIP, SELAMLAŞMIŞTIK"

Eski futbolcu, 'Karşılaşsanız selam verir misiniz?' sorusuna da şu sözlerle cevapladı: "Tabi ki. 3-4 sene önce bir davette karşılaşıp, selamlaşmıştık. Şu an evli olabilirim ama eşim kıskanmaz. Bunlar yaşanmışlık ortada yanlış bir şey yok. Saygı duymam lazım."

Tanju Çolaktan Hülya Avşar yorumu

Öte yandan uzun yıllardır eşi Aysu Çolak ile mutlu bir evliliği olan 'Kral' lakaplı 58 yaşındaki Tanju Çolak'ın Anıl ve Melisnaz adında iki çocuğu var.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2021 02:39

İLGİLİ HABERLER