Spor
  • 26.9.2004 00:15

TARAFTAR BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI, REHA MUHTAR ÖNLEMLER ALACAKLARINI DUYURDU

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Reha Muhtar, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor yenilgisinden sonra yönetim olarak gereken önlemleri alacaklarını söyledi.
     Beşiktaş'ın bu kötü günleri aşacağını vurgulayan Muhtar, ''Kimse merak etmesin. Yönetim olarak toplanıp, gereken önlemleri, kararları alacağız'' dedi.
     Muhtar, herkesin Beşiktaş formasının hakkını vermesi gerektiğini belirterek, ''Herkes Beşiktaş formasını ıslatmalı'' diye konuştu.
     Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, siyah-beyazlı takımın oyun düzeninde sorunlar olduğunu belirterek, ''Del Bosque iyi teknik adam ama takımda sorunlar var'' dedi.
     Nasır, basın mensuplarının ''Önümüzdeki günlerde olağanüstü kongre gündeme gelir mi?'' şeklindeki sorusunu ise ''Bunu tahmin etmiyorum. 30 Mayıs'ta bir kongre yapıldı ve bu yönetim göreve geldi. Ligler 6 Ağustos'da başladı. Yönetimin çok kısa bir süresi vardı. Riskli bir dönemde önlerine bir bomba koymuştuk. Bu sezon kaybedilmiştir. Artık yönetimin ileriye dönük çalışmalar yapması gerekiyor'' diye yanıtladı.
     Beşiktaşlı taraftarlar Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında alınan 3-2'lik yenilgi sonrası yönetime, teknik heyete ve futbolculara büyük tepki gösterdiler.
     Taraftarlar, yenilginin üzüntüsüyle stattan zorlukla ayrılırken, ''Yönetim istifa'' diye bağırdılar.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER