Medya
  • 23.6.2023 02:33

Tedavi parasını çaldığı yengesinden kahreden haber!

Ezel Bayraktar, kanser hastası yengesi Tuğba Aslanhan'ın 300 bin liralık tedavi parası çaldı. Hiç düşünmeden harcadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aydınlatılan olayda, "Hollywood yıldızı olmak istiyordum" savunması yaptı. Tedavisi süren genç kadının son durumunu Müge Anlı açıkladı. "Kendisi şu an yoğun bakımda" diyerek Tuğba Aslanhan'ın sağlık durumu hakkında bilgi paylaştı.

Kanser hastası yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan, Ömer olan adını da Ezel Bayraktar olarak değiştiren gencin hikayesi herkesi şoka uğrattı.

‘Hollywood yıldızı olacağım’ demişti: Tedavi parasını çaldığı yengesinden kahreden haber!

Geçtiğimiz aylarda programa katılan Tuğba Aslanhan, eşinin kardeşinin tedavi için biriktirdiği parayı alıp kaçtığını anlattı.Daha sonra programa katılan ve Hollywood yıldızı olmak istediğini söyleyerek herkesi şoke eden Ezel Bayraktar, çalışıp parayı ağabeyi ve yengesine ödeyeceğini açıkladı.Tuğba Aslanhan'ın hastalığının ilerlediğini ve yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

"Bugün onları burada çok misafir etmek istiyordum ama kendisi şu an yoğun bakımda. İnşallah iyileşerek aramıza katılacak" ifadesini kullandı.İşi bırakan, çalıştığı süre boyunca ağabeyine ve yengesine maddi destek sağlamayan Ezel Bayraktar'ın sözleri herkesi kızdırdı."3 gün işe gittim, 3 gün farklı bir yerde çalıştım. Hiç para biriktiremedim. Sosyal medyadan bir kızla tanıştım, sevgili olduk. Sıkıntıya düştüm" savunması yaptı.

 

Güncellenme Tarihi : 23.6.2023 02:36

İLGİLİ HABERLER