Asayiş
  • 7.11.2005 05:38

'TELEVİZYONLARIN HEPSİ FİTNEVİZYON!..'

Adapazarı’nda Sakarya Aziziye Kültür Hizmetleri Vakfı’na bağlı Aziziye Kuran Kursu’ndan bayramın ikinci günü 70 bin Euro ve 600 Cumhuriyet altınının çalınmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, bu kadar altın ve paranın kurs binasındaki kasada saklanmasıyla ilgili çelişkili açıklamalar yapıldı.

Vakfın yetkilileri, para ve altınları ramazan ayında hayırsever vatandaşların ‘kursa bağışladığını’ belirtti. Bu açıklamayla soyguncuların aldığı döviz ve altınların fitre ve zekat olarak toplandığı ortaya çıkarken, Kuran kursu yöneticisi 73 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz ise döviz ve altınların ‘oğlu ile bir arkadaşına ait olduğunu’ iddia etti.

DHA muhabirinin çalınan döviz ve altınların fitre ve zekat olup olmadığı sorusunu yönelttiği kurs yöneticisi Mehmet Ali Yılmaz, ‘Televizyonlara konuşmam. Çünkü onların hepsi fitnevizyon. Benim evimde televizyon yok’ dedi. Yılmaz, çalınan 70 bin Euro ve 600 Cumhuriyet altınından, 10 bin Euro ve 200 Cumhuriyet altınının oğlu Arif Yılmaz’a, geri kalan bölümünün ise oğlunun arkadaşına ait olduğunu iddia etti.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:43

İLGİLİ HABERLER