Yaşam
  • 13.5.2016 04:50

Tesettüre Girme Kararını Nasıl Verdi?

Sinema ve dizi oyuncusu Büşra Ayaydın, 24 TV'de yayınlanan Güncel'de Zeynep Türkoğlu'nun konuğu oldu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa aşık olduğunu bildiren sinema ve dizi oyuncusu Büşra Ayaydın "Tesettüre girme kararı alırken çok zorlandım. Tartıya koyuyorsunuz bazı değerlerinizi. Bir tarafta çok sevdiğiniz fani bir şey, diğer tarafta da olması gereken baki bir şey var. Ne taraf ağır basıyorsa, tercihleriniz de o yönde oluyor. Şimdi her şey çok yeni. Ben şansa inanmıyorum. Bir insanın kaderinde ne varsa o gelip buluyor er ya da geç. Her şeyin hayırlısı olsun. Oyunculuğu bırakmayacağım. Şu anki konumuma ya da bana uygun roller geldiği zaman değerlendireceğim."dedi.

"22 YILIN VERMİŞ OLDUĞU BİR MEYVE BU"

Oyunculuk kariyerine Kurtlar Vadisi'yle başlayan ve aldığı kararla tartışmaların odağı haline gelen Ayaydın, şunları söyledi;

Hayatı biraz sorgulamaya başlayınca, bu kararı verdim. 22 yılın vermiş olduğu bir meyve bu. Ailem, fikirlerimi en iyi bilen kişilerdi. Çevremdekiler kadar şoke olmadılar. Ama gelen tepkilere bakıldığında yaşım gereği bu kararı almış olmam herkese biraz ani geldi açıkcası.
15 yıldır bu sektörün içindeyim. Aldığım karara karşı gelen tepkileri çok görmüyorum. Çünkü bir kapı kapanırsa, bir diğeri açılır.

"ÇOK PROJE DEĞİL, HAYIRLI OLANI İSTİYORUM"

Birçok proje geliyor, benim için önemli olan en hayırlı olanı değerlendirmek.Ateş'te bunlardan biri. Ateş'te yer alıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Şiddet ve madde bağımlı ağırlıklı bir film oldu. Ben Aleyna karakterine can verdim. Küçük yaşta zorla evlendirilen bir karakteri oynadım.
"ALEYNA GİBİ İSTANBUL'A KIZ BAŞIMA GELMEZDİM"

Aleyna'yla Büşra'nın benzerlikleri elbet var fakat bir noktada ayrılırdım ondan.Aleyna gibi İstanbul'a kız başıma gelmezdim mesela.

Bütün girdiğim karakterlerde şunu biliyorum; Oyuncu yaşamalı ki perdeden bunu karşıya geçirebilsin. Çünkü oyunculuk bazı ağır karakterlerde ruh hali olarak yıpratıcı bir şeye dönüşüp yorucu olabiliyor. Son çıkan haberlere üzüldüm, Tesettüre girdim diye oyunculuğumla ilgili değişen hiçbir şey yok. Bunu da burdan belirtmek isterim.

Güncellenme Tarihi : 13.5.2016 04:50

İLGİLİ HABERLER