Spor
  • 23.8.2024 08:24

TFF'de Fenerbahçeli köstebek avı başladı!

Turgut Doman'ın Rizespor-Fenerbahçe maçını yöneteceğinin bir gün önce sosyal medyaya servis edilmesi üzerine TFF ve MHK harekete geçti. Köstebek arayışları başladı.

Geçen hafta Göztepe deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe bu hafta üst üste ikinci kez deplasmana çıkacak. Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak sarı-lacivertlilerin maçını Turgut Doman yönetecek. Açıklama dün öğlen saatlerinde TFF tarafından resmi olarak yapıldı.

ÇARŞAMBA'DAN BERİ GÜNDEMDE

Galatasaray-Hatayspor maçındaki yönetimiyle tepkileri çeken Doman'ın Rizespor-Fenerbahçe maçına atanacağı ile ilgili iddialar Çarşamba gününden beri sosyal medya üzerinde yüksek sesle konuşuluyordu.

HACIOSMANOĞLU'NUN İPİNİ ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLİYORDU
Bu atama TFF Başkanı İbrahin Hacıosmanoğlu’nun talimatı ile MHK tarafından uzun süre dinlendirilecek hakemler listesine Turgut Doman'ın isminin de yer aldığının iddia edildiği ortamda geldi. Bu atama Hacoosmanoğlu'na da bir meydan okuma oldu..

TFF VE MHK KÖSTEBEK ARIYOR

Doman'ın Rizespor-Fenerbahçe maçına atanacağının 1 gün önceden sosyal medyaya servis edilmesi ve Fenerbahçeli fenomenler tarafından "Fenerbahçe'ye operasyon" şeklinde duyurulması ise TFF'de rahatsızlığa neden oldu.. TFF ve MHK şu anda köstebek avına çıktı.


 

Güncellenme Tarihi : 23.8.2024 08:31

İLGİLİ HABERLER