Asayiş
  • 6.10.2024 16:00

TFF'de fuhuş skandalı! Kadın hakem "montaj" dedi

Cinsel ilişki görüntüleri sonrası TFF'den ömür boyu men cezası alan hakem E.K., isyan etti. Açıklama yapan 24 yaşındaki hakem, görüntülerin montaj olduğunu savundu ve "Kadın ölümleri de bu şekilde oluyor" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu, seks skandalı ile sarsıldı.

Türkiye dünden beri, 61 yaşındaki erkek gözlemci O.E. ile 24 yaşındaki kadın hakem E.K. arasında yaşanan cinsel birlikteliği konuşuyor.

Yaşanan skandal olay sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, devreye girdi.

Kurul, cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ile kadın hakemin lisansının iptal edilmesi kararını onadı.

Tahkim Kurulu, erkek gözlemci O.E. ile kadın hakem E.K.'ye disiplin kurulları tarafından verilen ömür boyu hak mahrumiyeti cezalarını oybirliği ile onadı.

KADIN HAKEMDEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF Tahkim Kurulu, E.K.'nin lisansını iptal edip ömür boyu men etti. Olay kamuoyunda geniş yankı uyandırırken E.K. gelen tepkilere yanıt vermek için sessizliğini bozdu.

"1 SENE ÖNCEKİ YALAN HABERLER"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görüntülerin geçtiğimiz yıl ortaya çıktığına değinen E.K "Arkadaşlar neden 1 sene önceki, yalan olduğunu bildiğiniz haberleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorsunuz ve toplumla oynuyorsunuz? Okunmak ve sosyal medyası güçlü insanlardan prim yapmak için çok anlamsız bir yöntem değil mi?" sözleriyle isyan etti.

“MAÇLAR FEDERASYONA BAĞLI DEĞİL”

Federasyona bağlı hakemlik yapmadığını vurgulayan E.K. "Çıktığım maçların hepsi özel turnuvalar ve federasyona bağlı değil." açıklamasında bulundu.

"BENİMLE HİÇBİR BAĞI YOK"

E.K., "Benimle hiçbir bağı olmayan, bilmem kaç yaşına gelmiş, bugüne kadar tehditle, kötü şekilde benimle iletişim kurmaya çalışan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadım" ifadeleriyle dikkat çekerken şunları kaydetti:

“KADIN ÖLÜMLERİ DE BU ŞEKİLDE ÖLÜYOR”

Ben, işinde gücünde, okullarını dereceyle bitirmiş, kaybedecek çok şeyi olan genç bir kadınım. Bunlarla anılmak istemedim ve bana zarar vermeye çalışan herkesten uzak durdum. Fakat görüyorum ki iş iyice çığırından çıkmış, kadın ölümleri de bu şekilde oluyor biliyorsunuz.

GÖRÜNTÜLERE: MONTAJ DEDİ

Avukatı aracılığıyla da bir açıklama paylaşan E.K. görüntünün yapay zeka ile oluşturulduğunu, kendisiyle hiçbir alakası olmadığını ve montajlandığını iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 6.10.2024 15:26

İLGİLİ HABERLER