Asayiş
  • 22.4.2006 13:15

TİNERCİ KENDİ ATEŞİYLE YANDI

GÜNGÖREN'de geçimini kâğıt toplayarak sağlayan Ümit Yılmaz'dan sigara ve para isteyen madde bağımlısı Onur Kılıç, kendisine olumsuz yanıt verilince, karşısındakini tiner dökerek yakmaya çalıştı. Yılmaz ile tinerin üzerine sıçramasıyla alevler içinde kalan madde bağımlısı Kılıç yerde kıvranarak alevleri söndürürken hastaneye kaldırıldı.
      Olay Eski Edirne Asfaltı 63 numara önünde meydana geldi. Ümit Yılmaz atık kâğıt toplarken yanına madde bağımlısı Onur Kılıç gelerek sigara ve para istedi. Yılmaz, Kılıç’a olumsuz yanıt verince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ardından kavga etmeye başlayan 2 kişiden Onur Kılıç, yanında taşıdığı tineri, Ümit Yılmaz’ın üzerine döktü ve çakmakla tutuşturdu.Yılmaz ile üzerine tiner sıçrayan Kılıç'ın elbiseleri alev alırken, belden yukarı bölümü yanan iki kişi acı içinde yerde kıvranmaya başladı. Bunları görenler polise haber verdi. İki kişi çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Onur Kılıç Vakıf Gureba, Ümit Yılmaz ise Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
      Okan Kılıç olayın nasıl olduğunu soran gazetecilere “Bizden sigara ve para isteyen tinerciler bizi yaktı'' dedi. Mahalle sakinleri ise, cadde üzerindeki harabe halindeki binada birçok madde bağımlısı kişinin kaldığını kendilerinin de bu durumdan tedirgin olduğunu söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
     
     KÖPEĞİ YALNIZ BIRAKMADI
      Atık kâğıt toplayarak geçimini sağlayan Ümit Yılmaz'ın köpeği olaylar sırasında sahibini yalnız bırakmadı. Ümit Yılmaz’ın vücudu yanıklar içinde yerde yatarak ambulansın gelmesini beklediği sırada köpeği de başucundan ayrılmadı. Sahibini yalnız bırakmayan köpek, Ümit Yılmaz’ı ambulansın alarak götürmesi ardından sahibinin kağıt topladığı el arabasının yanına giderek oturdu ve burada durmaya başladı.
      Okan Kılıç, bir süre önce Bahçelievler Polis Merkezi'nden ‘Ford’ marka minibüs çalmış ve polis ekipleriyle arasında kovalamaca yaşanmıştı. Madde bağımlısı genci durdurmak için ateş eden polis ekipleri, minibüsü Haliç Köprüsü çıkışında durdururken, Kılıç'ı gözaltına almıştı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:21

İLGİLİ HABERLER