Spor
  • 30.3.2011 13:52

TRABZON, SELÇUK İNAN İÇİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON
Takım kaptanı İbrahim Yattara'yla ise Trabzonspor'u bir yerlere getirme adına kalan 8 maçta üstün bir katkı yapması durumunda oturup konuşabileceklerini söyledi. Denizer, Egemen Korkmaz ile de gelecek hafta sözleşme imzalamayı düşündüklerini belirtti.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyonluk yarışından iç ve dış transfere kadar çarpıcı açıklamalarda bulunan Denizer, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve İbrahim Yattara konularına açıklık getirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Konyaspor maçını galibiyetle sonuçlandırmak istediklerini belirten Recep Denizer, "Hocalarımızın ve futbolcularımızın da söylediği gibi her maça ayrı bir şekilde bakıyoruz. Bu haftaki Konyaspor maçını da umarım galibiyetle sonuçlandırırız. 8 final maçımız kaldı. İnanıyoruz ki bu 8 maçı da alacağız ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tüm futbolcu arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Hepsi inançlı ve şampiyon olacaklarına inanıyorlar. Mutlu bir sona ulaşacak olduğumuza inanıyoruz. Kalan iki ayı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

SELÇUK İNAN'IN TRANSFERİ YURT DIŞINA GERÇEKLEŞMEZ İSE TRABZONSPOR'DA KALACAK
Denizer, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve nerede olacağı merakla beklenen Selçuk İnan konusuna ise açıklık getirdi. Denizer, "Selçuk İnan'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Şu anda bizim sporcumuz. Selçuk'la bir iki hafta içerisin de bir araya gelip konuşacağız. Ben kendisiyle bir arkadaş olarak sohbet edeceğim. Sezon sonunda ne olacağını tam olarak bilemiyoruz ama yurt dışına gitmeyi çok istiyor.
Biz Selçuk'un bu kararına saygı gösteriyoruz. Türkiye'de kalması halinde , menajeriyle de yaptığımız görüşmelerde kesinlikle Trabzonspor diyor" ifadesini kullandı.

"EGEMEN KORKMAZ İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"
Trabzonspor savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ile transferi konusunda hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını belirten Recep Denizer, "Egemen'le bir sorunumuz yok. Kendisiyle dün yine konuştuk. Tekrar görüşeceğiz. Egemen çok iyi niyetli ve hiç bir sıkıntı oluşturmayacağını söylüyor. Egemen'le önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

YATTARA'NIN DURUMU BELİRSİZ
Trabzonspor Takım Kaptanı İbrahim Yattara'nın durumunun belirsiz olduğunu ifade eden Denizer, Gineli oyuncu için ise şu yorumu yaptı:
"Yattara ile ilgili pek bir şey söyleyemiyoruz. Çünkü bu sezon form düzeyi çok düşük olan bir futbolcumuz. Kalan 8 maçta ne olur bilemiyoruz. Trabzonspor'u bir yerlere getirmek adına kalan 8 maçta üstün bir katkı yaparsa farklı düşünüp oturup onunla da konuşuruz" ifadesini kullandı.
Gurbetçi oyuncularla ilgili olarak transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Recep Denizer, "Gurbetçi futbolcularla ilgili transfer çalışmalarımız var. Yurt dışında oturup bu oyuncuları takip eden arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte sürekli temas halindeyiz. Görüşme yaptığımız oyuncular da var ama şu an için isim vermek doğru değil. Transfer dönemine geldiğimizde bu isimleri açıklarız zaten anlaştığımız oyuncular olursa bunları duyururuz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:59

İLGİLİ HABERLER