Spor
  • 23.5.2008 03:09

TRABZONSPOR ARJANTİNLİ ÖN LİBERO İLE ANLAŞTI

Trabzonspor transfere hızlı girdi. Yabancı transferindeki ilk bombayı Cale ile patlatan Trabzonspor Colman'a da imza attırdı. Trabzonspor uzun zamandan beri peşinden koştuğu Gustavo Colman'ı kadrosuna katmayı başardı.

Trabzonspor’un bir başka transferi de Belçika'nın Germinal BA’da forma giyen Arjantinli ön libero Gustavo Colman oldu. Bordo mavililer, Belçika'da ön anlaşma imzaladıkları Colman'ın kulübüyle de 2 milyon Euro bonservis bedeli ödediler. Kulüpten bu futbolcunun gerekli evraklarını alan Trabzonspor kurmayları hemen lisan işlemlerini başlattı. Bordo mavililer bu futbolcuya lisans çıkarılması için de Futbol Federasyonuna evraklarını gönderdi.

Belçika'da bulunan yönetici Mahmut Aksu saatler süren görüşmelerden sonra Arjantinli futbolcuya imza attırdı. Trabzonspor'un Germinal Beerschot'ta oynayan Arjantinli futbolcuya 5 yıllık sözleşme imzalattığı öğrenildi. Trabzonspor daha önce de Hrvoje Cale ile sözleşme imzalamıştı. Ön libero mevkiinde oynayan Arjantinli futbolcu'nun bu hafta sonu Trabzon'da olması bekleniyor. (Ligtv.com.tr)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER