Spor
  • 14.6.2013 10:33

Trabzonspor'da yolcular belli oldu

Trabzon’da ‘yerelleştirme’ harekatı başlıyor. Maddi çıkmazdaki Karadeniz ekibi Bamba, Emerson, Cech, Jebrin ve Colman ile yollarını ayırdıktan sonra transferde rotasını çizecek.

Kadrodaki şişkinlik ve maddi çıkmaz, yerli transfer düşünen bordo-mavililerin elini kolunu bağlıyor. Akçay’ın kadrodaki yabancı oyuncu şişkinliğinden yakındığı ve kulübün zarara uğramadan bu isimlerle yolların ayrılmasını istediği ise biliniyor.

Geçen sezon 1461 Trabzon’da kiralık olarak oynayan Jebrin başta olmak üzere 12 yabancı futbolcuyla sözleşmesi bulunan bordo-mavililerin öncelikli hedefi Bamba, Emerson, Cech, Jebrin ve Colman ile yolları ayırmak. Teknik heyet Colman ile görüşüp uzlaşma sağlama fikrinden vazgeçerken Alaniznho, Sapara, Zokora, Janko, Henrique, Adrian ve Celustka ile yola devam edilecek.

Takımda ‘şimdilik’ kalması düşünülen isimlerden Janko için yurt dışından teklifler gelse de ‘yerli forvet’ transferi gerçekleşmezse Avusturyalı oyuncu gelecek sezon da bordo mavili formayı giyecek.

SIRADAKİ YERLİLER

Trabzon’da öncelikli hedef Umut Bulut… Geçen sezon Galatasaray’da forma giyen milli futbolcu Akçay’ın kadroda görmek istediği en önemli isimlerden. Toulouse Kulübü ile futbolcunun kiralama bedeli ile ilgili görüşmeler sürerken bordo-mavililer 1.7 milyon euro öneriyor. Toulouse 3.2 milyon euro istiyor.

ALPASLAN KAÇTI

Transferi düşünülen oyunculardan Beerschot forması giyen Alpaslan Öztürk, Standard Liege ile anlaştı. Camia Trabzonspor’un işi ağırdan aldığı için bu futbolcunun elden kaçtığını savunurken, Galatasaraylı Çağlar Birinci için de acele edilmezse Kasımpaşa veya Gaziantep’in bu futbolcuyu kapabileceğini düşünüyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER