Yaşam
  • 17.2.2009 11:32

TURKCELL’DEKİ CASUSUN NEDENİ KISKANÇLIKMIŞ

VATAN’DA dün yayınlanan “Demet Akalın’ın telekulağı varmış” haberiyle ilgili bir açıklama yapan şarkıcı, haberi doğrularken sevgilisinin mesajlarını Turkcell’den bir yetkili aracılığıyla öğrenmesini tamamen ’kadınsı duygulara’bağladı. Demet Akalın şunları söyledi:

“Benim yaptığımın casuslukla alakası yok tamamen kadınsı hareketler. Gözaltına alınmamın uyuşturucuyla ilgisi yok. Çünkü adamlar beni ne evden aldılar ne başka bir yerden. Karakola davet ettiler ve sizin bugün yazdığınız konuyla ilgili olarak sorular sordular, ’teşekkür ederiz’ deyip gönderdiler. İçeride sadece yarım saat kaldım. Bu kadar uzun kalmamın sebebi de klavyenin bozuk olmasından kaynaklanıyor. Ama benimkisi kadın kıskançlığıydı. Basın toplantısı yapıp bu işin uzamasını istemiyorum. Ama avukatımdan bir açıklama gönderdim. Uyuşturucuyla uzaktan yakından bir ilgim yok. Hiç öyle bir ortamda da bulunmadım, denemedim bile. Benim babamdan kalan tek bir soyadım var. Akalın... Ömrüm boyunca bunu korumak için uğraştım. Uyuşturucu denemedim bile. 2 gün sonra savcılıkta sizin gazetenizde çıkan ifadeler olacak, bana o konu dışında farklı bir şey sorulmadığını göreceksiniz.”

Turkcell patronuna imalı teşekkür kayıtta

Çukurova Grubu’nun sahibi Mehmet Emin Karamehmet ile Jandarma Genel komutanlığı İstihbarat Daire Başkanı Tuggeneral Levent Ersöz arasındaki görüşme geçen hafta basına yansımıştı. Jandarma’nın kayda aldırdığı görüşmede, Albay Atilla Uğur “Bu arada komutanım da buradayken (Levent Ersöz) belirtmek istiyorum. Turkcell ile ilişkilerimiz çok güzel devam ediyor. Bunun için de teşekkür etmek istiyorum. Aşağıdaki arkadaşlarla da gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz” demişti. Ersöz ve Uğur, Ergenekon soruşturmasında tutuklanmışlardı.

‘Çalışanımız değil, bayi personeli’

Turkcell Demet Akalını’ın sevgilisi Oğuz Kayhan’ın mesajlarını öğrenmek için Turkcell yetkilisi Can Akyüz adında bir kişiyi ’telekulak’ olarak kullandığı haberi üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada şunları kaydetti; “Bahsi geçen kişi Turkcell çalışanı değil, bayiimiz personelidir. İstanbul’da görev yapmaktadır ve başka bir şehire tayin edildiği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Herhangi bir bayi çalışanının, müşterilerimize ait ses ya da kısa mesaj (SMS) bilgi detayına ulaşması teknik olarak mümkün değildir. Şirketimizde ve bayilerimizde bu konu ile ilgili güvenlik sistemlerimiz en üst düzeyde mevcuttur. Konu yargıya intikal etmiş olup, hukuksal süreç takip edilmektedir.”

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:06

İLGİLİ HABERLER