Yaşam
  • 17.2.2009 04:52

UĞRUNA DİN DEĞİŞTİĞİ YORGO'YU BAKIN NEDEN BOŞUYOR?..

Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis ile ayrılma noktasında olan Tuğçe Kazaz'ın arkadaşlarına, "Yorgo beni çok kıskanıyor. Beni bunalttı" dediği öğrenildi.

Ünlü manken Tuğçe Kazaz ile Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis'in ayrılık nedenlerine bir yenisi daha eklendi. Evlenip Atina'ya yerleştiği eşini Fransız görüntü yönetmeni Ramin Matin ile aldattığı iddia edilen Kazaz'ın arkadaşlarına dert yandığı öğrenildi.

YÖNETMENLE AŞK İDDİASI

Ünlü mankenin yakınları, Yorgo Seitaridis'in eşini herkesten kıskandığını ve her işine karıştığını, bu yüzden çok sık tartıştıklarını belirterek şöyle konuştular:

"Tuğçe evliliğini kurtarmak için çok çabaladı. İstanbul'dan bilmediği, tanımadığı bir ülkeye gidip kendine yeni bir hayat kurdu. Mutlu olmayı çok istedi. İlk başlarda oldu da. Ancak eşinin aşırı kıskançlığı ve bu yüzden yaşanan kavgalar onu bunalttı, evlilikten soğuttu. 3,5 yılın sonunda eşiyle birbirlerine zaman verdiler ve İstanbul'a geldi." Bir süredir İstanbul'da bulunan Tuğçe Kazaz 'Çin Geçidi' filminin çekimleri sırasında tanıştığı Fransız yönetmenle hafta içinde de birlikte görüntülenmişti.

SUNULAN HAYATI YAŞIYOR

İlişkisiyle ilgili hiç konuşmayan Kazaz'ın arkadaşlarına özel hayatıyla ilgili şunları söylediği öğrenildi: "İnsan bu dünyada yaşadığı her şeyden kendisi sorumludur. Herkes kendi kaderini kendisi yaratır. Ben de buna inanırım. Bir karar aşamasındayken, neler düşündüğümüz çok önemli. Çünkü düşünceleri insanın geleceğini yönlendirmesine ön ayak olur. Şu anda benim için her şey olduğu gibi güzel ve ben de bana sunulan hayatı yaşamaya çalışıyorum."(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:06

İLGİLİ HABERLER