Spor
  • 7.9.2004 00:01

TÜRKİYE'DE YILIN TRANSFERİNİ BİR KÖY TAKIMI GERÇEKLEŞTİRDİ!..

RAMAZAN SARIKAYALI
ANTALYA -  Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, yeni sezonda Toptaşspor'da oynayacak.
Akdeniz'in tek köy takımı Toptaşspor, yıllardır para sıkıntısı yaşadığı için alt yapıdan yetiştirdiği futbolcularla takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Her geçen yıl daha kötüye giden kulübü kurtarmak isteyen Toptaşspor Kulübü Başkanı Nasuh Yaşar, sıkıntıları giderebilmek için Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner'i transfer etti. Kaymakam Aslaner'i makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Nasuh Yaşar, yönetim kurulu üyesi Adem Türkkan ve takımın hocası Musa Demirtaş, Kaymakam Aslaner'e formasını teslim etti.
9 numaralı formayla forvet oynayacağını duyan Kaymakam Abdullah Aslaner, futbolcunun her mevkide oynaması gerektiğini belirterek, "Haftada iki gün halı saha maçları yapıyorum. Benim en iyi oynadığım mevki sol Bek'tir. Yeni sezonda Toptaşspor'da top oynayacak olmak bana da heyecan veriyor" dedi. Kaymakam Aslaner, amatör kümede mücadele veren takımların ne zorluklarla mücadele ettiğini bildiğini belirterek, "Burada amacımız, amatör kümenin sorunlarına dikkat çekmek. İnsanlara cesaret vermek, insanlara örnek olup, neler yapabileceklerini göstermek. İnşaallah amacımıza ulaşır ve dikkatleri amatör kümede mücadele eden takımlara çekebiliriz" diye konuştu.
Parasızlıktan ve ilgisizlikten artık bıktıklarını belirten Toptaşspor Futbol Kulübü Başkanı Nasuh Yaşar, kıraathaneden kazandığı parayı kulübe harcadığını belirterek, "Futbolcuların hiçbirisine para ödemediğimiz gibi üstüne deplasman maçlarına gidebilmek için birde aramızda para topluyoruz. Tüm bu sıkıntılarımızı dile getirebilmek, birazcık olsun ilgiyi takımımıza çekebilmek için futbola ilgisi büyük olan Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner'i transfer ettik. Takımımızın bu sezon başarılı bir yıl geçireceğine inanıyor ve oyuncularımıza güveniyorum" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER