Gündem
  • 23.10.2024 17:29

TUSAŞ'a saldıran iki terörist binadan içeriye girdi

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında şu bilgileri aktardı:

"Bir terör saldırısı olduğu yönündeki şüpheler artıyor. TUSAŞ'a giden bir grup var. Bir ticari aracın kapının önünde patlatıldığı yönünde bilgi edindim. İçeriye girmeye çalışanlarla güvenlik arasında çatışma çıktığı söyleniyor. Çatışmanın ara ara devam ettiğini söyleyebilirim. Ankara Valiliği'nden bir açıklama gelecek. O açıklamayı bekliyoruz. TUSAŞ kampüsüne girmeye çalışan bir gruptan bahsediliyor. Ticari taksinin patlatılması nedeniyle terör saldırısı olduğu düşünülüyor."


İşte TUSAŞ'a saldıran terörist

"UZUN NAMLULU SİLAH KULLANILIYOR"

CNN TÜRK muhabiri Murat Bekmezci, canlı yayında, "İçerideki yaralılar tahliye ediliyor. Türk savunma sanayiinde çok önemli bir yer burası. Önlemler alındı. Özel ekipler sevk edildi içeriye. Denetimler havadan da gerçekleştiriliyor. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin uzun namlulu silah kullandığını söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

"2 TERÖRİST İÇERİDE"

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında, "Şu an halen olay devam ediyor, 2 terörist içeride. Hassas ve dikkatli hareket ediliyor. Rehine olma ihtimali var, 2 terörist içeride" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.10.2024 17:33

İLGİLİ HABERLER