Yaşam
  • 7.6.2024 12:16

Ünlü oyuncu Burcu Kara Beyin ameliyatı oldu

Ünlü oyuncu Burcu Kara, hastane odasından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Beyin ameliyatı olan Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum" ifadelerini kullandı.

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da oynadığı 'Komiser Seval' rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Burcu Kara'dan sevenlerini endişelendiren bir haber geldi.

APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI

"Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum" diyen Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzun süredir kafasında bulunan ve büyüyen bir kitleden başarılı bir operasyonla kurtulduğunu belirtti.

"SON BİR YILDA ÇOK BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞTI VE..."

Ameliyat süreci ve sonrasında yaşadıklarını detaylı bir şekilde sevenleriyle paylaşan Kara, şöyle konuştu:

"Kafamdaki kitle son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine, ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle. Arayan, soran, yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cevap vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim"

Eğlenceli paylaşımlar da yaparak hayranlarının yüreğine su serpen Kara, "Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan, sonrasını göze almalısın. Eee; hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim. Zaten alışıksınız filtresiz hallerime" ifadelerini kullandı.

Burcu Kara'nın açıklamasının ardından, hayranları ve takipçileri sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti. 

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2024 12:24

İLGİLİ HABERLER