Yaşam
  • 28.11.2021 01:45

Ünlü oyuncudan hayranına görülmedik jest: Arabasını hedişye etti

KAYNAK : MİLLİYET

Hollywood'un ünlü aktörlerinden, 'The Rock' lakaplı ABD'li yıldız Dwayne Johnson, hikayesinden çok etkilendiği hayranı Oscar Rodriguez adlı hayranına kendi aracını hediye etti.

WWE News: The Rock surprises Navy veteran at movie theatre

Dwayne Johnson, bir hayranına hayatının jestini yaptı. Başrolünde oynadığı 'The Red Notice' isimli filmin gösterimine katılan 'The Rock', deniz kuvvetleri gazisi Oscar Rodriguez'in hayatından etkilendiğini belirterek, ona pikap aracını hediye eti.

Hard-working Navy veteran gets early holiday surprise from Dwayne "The Rock"  Johnson | WTGS

"BUNU HAK EDİYORSUN"

Rodriguez'in annesinin bakımını üstlendiğini ve şiddet gören kadınlara yardımcı olduğunu öğrenen Johnson, salonda hayranına övgüler yağdırdıktan sonra onu otoparka çağırdı.

Dwayne Johnson surprises the navy veteran for Thanksgiving

O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu, hayranına "İnsanlar için çok iyilik yapmışsın, bunu hak ediyorsun, Hatta daha iyisine layıksın" diyerek, duygusal anlar yaşadı.

Dwayne Johnson hayranına aracını hediye etti

Sosyal medyada yayınladığı videoya "Bugün güzel bir gündü" mesajını yazan Johnson, "Mutlu Noeller Oscar Rodriguez, yeni aracının keyfini çıkar” mesajını paylaştı.

Dwayne Johnson hayranına aracını hediye etti

49 yaşındaki ABD'li yıldızın, çok konuşulan jesti sonrası gülerek "Arabasız kaldım" diyerek, arkadaşından kendisini eve bırakmasını istemesi dikkat çekti.

SEN İYİ BİR ADAMSIN KARDEŞİM

"SEN İYİ BİR ADAMSIN KARDEŞİM"

Yeni arabasının önünde fotoğraf paylaşan Oscar Rodriguez, "Ne kadar minnettar olduğumu ifade edecek kelime bulamıyorum" dedi.

Dwayne Johnson Gives His Personal Pickup Truck Away To Shocked Veteran –  Deadline

The Rock ise "Sen iyi bir adamsın kardeşim. Tanrı dünyalarımızı birbirine bağladığı için çok mutluyum. Harika şeyler yapmaya devam edin" yorumunu yaptı.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 ÇAĞRISI

'HIZLI VE ÖFKELİ 10' ÇAĞRISI

Dünyaca ünlü 'Fast and Furious' (Hızlı ve Öfkeli) serisinin yıldızı Vin Diesel (54), serinin finali için eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'a (49) çağrıda bulunmuştu. Beşinci filmde katıldığı seriden 2017'de ayrılan Johnson, Diesel'in çalışma arkadaşlarına tavrı yüzünden tartıştıklarını söylemişti.

Dwayne Johnson hayranına aracını hediye etti

Vin Diesel, Instagram gönderisine, "Küçük kardeşim Dwayne, vakti geldi. Dünya, 'Hızlı ve Öfkeli 10'u çekmemizi bekliyor. Çocuklarım evimde senden 'Dwayne Amca' diye bahsediyor. Sana yıllar önce Pablo’ya verdiğim sözü yerine getireceğimi söylemiştim. Ortaya çıkmalısın, oynaman gereken çok önemli bir rolün var. 'Hobbs' rolünü senden başka kimse oynayamaz" mesajını yazmıştı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.11.2021 01:57

İLGİLİ HABERLER