Yaşam
  • 17.10.2024 11:23

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek kızından dayak yiyor

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Umut Akyürek şimdi de kızından şiddet gördüğü iddialarıyla gündem oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yardım çığlığında bulunan Akyürek, kızının yasaklı madde kullandığını söyleyerek zor durumda olduğunu açıkladı.
Son dönemlerin estetikli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Umut Akyürek'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım herkesi şoke etti. Yaptırdığı estetik operasyonları ile gündemden düşmeyen Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta yardım çığlığında bulundu.

KIZINDAN ŞİDDET Mİ GÖRÜYOR?

Kızının yasaklı madde kullandığı ve bu sebeple kendisini kaybettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, kızının kendisini veya başkalarını öldüreceğinden korktuğunu söyleyerek yardım istedi. Akyürek, kızının eşine bıçakla saldırdığını, kendisini de iki kez darp ettiğini açıkladı.

"KENDİMİ ODAYA KİLİTLEDİM"

Korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini söyleyen Akyürek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yardım çığlığında şu ifadeleri kullandı:

"Psikolojik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş! Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Polisler geliyor dil döküyor, sonra bir şey olmuyor. Ülkemizde yaşanan olayların kökeninde bu madde kullanımı var. Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Bilincini kaybediyor"

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 11:29

İLGİLİ HABERLER