Asayiş
  • 6.7.2021 18:59

Uzman çavuş nuşanlısını bakın neden öldürmüş

Uzman çavuş nişanlısını öldürmüştü! “Vurmadan önce intihar mektubu yazmış”

Son dakika haberi: İstanbul Seyrantepe'de korkunç bir cinayet işlendi. Gizem E.(30) evlilik hazırlığı yaptığı Uzman Çavuş sevgilisi Zeynel Yıldırım (26)'ı 4 kurşunla öldürdü. Elini kana bulayan genç kadın adliyeye sevk edildi. Yaşananları ise tek tek anlattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Kağıthane Seyrantepe'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzman Çavuş rütbesindeki Zeynel Yıldırım (26), ile kız arkadaşı Gizem Erdoğan (30) 8 ay kadar önce sosyal medya üzerinden tanıştı.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

İkili Yıldırım'ın eğtim gördüğü Samsun'dan tayini İstanbul'a çıkınca birlikte Kağıthane'deki eve yerleşti.

İddiaya göre evlilik hazırlığı yapan çiftin arasında kıskançlık yüzünden zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Son olarak Erdoğan, Yıldırım'ın telefonda Gaziantep'ten başka bir kadınla nişanlanacakmış gibi konuşmalarını gördü.

"AYRILALIM DEYİP UÇAK BİLETİ ALMIŞ"

Bunun üzerine tartışma alevlenmeye başladı, iddiaya göre Yıldırım artık ilişkiyi istemediğini ve bitirmek istediğini söyleyip Gizem Erdoğan için olay akşamına uçak bileti aldı.

Ardından Sarıyer'deki iş yerine gitti. İddiaya göre bu durumu yediremeyen Gizem Erdoğan önce bir intihar mektubu yazıp sorumlusu Zeynel Yıldırım'dır dedi.

Bu sırada Yıldırım işten dönünce beylik tabancasını alan Erdoğan 8 el ateş etti. Kurşunlardan 5'i Zeynel Yıldırım'a isabet etti.

Olayın ardından Yıldırım, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır şekilde yaralandı. Yıldırım kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

8 EL ATEŞ ETMİŞ

İhbar üzerine olay yerine giden Asayiş Şube Cinayet Büro ve Kağıthane Asayiş Büro ekipleri, şüpheli Gizem Erdoğan'ı gözaltına aldı.

Reyhan Karaca sosyal medyanın diline düştü! Photoshop'u abarttı alay konusu olmaktan kurtulamadı!

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Büro Amirliği ekipleri ise saldırının yaşandığı katta saatlerce inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından 8 adet kovan buldu.

"AMACIM KENDİMİ ÖLDÜRMEKTİ"

Emniyetteki ifadesine; "Evlilik planımız vardı, başkasıyla nişanlanmak istiyormuş. Cep telefonunda mesajları gördüm. Amacım kendimi öldürmekti. Ama biranda olayı gerçekleştirdim" dediği öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 6.7.2021 19:03

İLGİLİ HABERLER