Spor
  • 20.5.2022 17:47

Valerien Ismael ilk transferini yapıyor! Romain Saiss

Yeni sezona Valerien Ismael ile birlikte güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Transfer için düğmeye basan Beşiktaş'ta listede bulunan oyuncularla temasa geçildi. Beşiktaş'ta Valerien Ismael ilk transferini yapıyor. Sürpriz bir oyuncuyla anlaşan Kartal, stoper adayını da Premier Lig'de buldu. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin detayları...

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek ve yeniden Avrupa kupalarına gitmek isteyen Kartal'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Valerien Ismael'in de istediği oyuncular için düğmeye basıldı.

VIDA'YA TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş'ta gözler bir yandan takımda kimlerin kalacağında... Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Vida ile görüşmeler başladı.Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk teklif geldiği aktarıldı. Görüşmeler devam ediyor.Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk teklif geldiği aktarıldı. Görüşmeler devam ediyor.39 yaşındaki Atiba'nın durumunu yabancı oyuncu statüsü belirleyecek. TFF daha önce 2022-23 sezonunda 7+4 sistemine geçileceğini açıklamıştı. TFF'nin 8+3'le devam kararı alması durumunda Atiba ile 1 yıllık yeni sözleşme yapılacak. Aksi halde Kanadalı oyuncuyla yollar ayrılacak. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'A PREMİER LİG'DEN YENİ OYUNCU İDDİASI

Beşiktaş'ta savunmayı güçlendirmek adına adaylar belirlendi. Santrfor önceliğinden sonra savunmaya da takviye yapmak isteyen Kartal, adayını Premig Lig'de buldu.

Vida'nın sözleşmeyi kabul etmemesi durumunda alternatif olarak rotasını yurt dışına çeviren Siyah-Beyazlılar aradığı forveti İngiltere'de buldu. Ligablatt'ın haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan Romain Saiss'i gündemine aldı.

Valerıen Ismael'in de bu transfere sıcak baktığı ifade ediliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki Fas asıllı Fransız oyuncu sol bek ve ön liberoda da oynayabiliyor olması nedeniyle Siyah - Beyazlılar'ın ilgisini çekmiş durumda.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2022 17:51

İLGİLİ HABERLER