Spor
  • 22.8.2024 10:57

Ve Memphis Depay 'Geliyor

Atletico Madrid'den ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Memphis Depay ülkemize geliyor. Süper Lig devi, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte Memphis Depay için yaşanan transfer gelişmesi...

Geride kalan sezonu Atletico Madrid'de tamamlayan ve sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrılan Memphis Depay geleceği hakkında kararını verdi. Birçok takım ile görüşen ve uzun süredir vereceği karar birçok dünya devi kulüp tarafından yakından takip edilen Hollandalı golcü tercihini Türkiye'den yana kullandı.

MEMPHIS DEPAY, TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI

Paul Onuachu transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor rotayı bir süre önce Hollanda A Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Memphis Depay'a kırmıştı. 30 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan Fırtına, bu transferde mutlu sona ulaştı. Hollanda basınında yer alan habere göre; Trabzonspor, Memphis Depay ile anlaşmaya vardı. İki tarafın yaptığı anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu ve sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonun Trabzonspor tarafında olacağı haberin ayrıntılarında yer aldı. Öte yandan golcü oyuncunun en geç 26 Ağustos Pazartesi'ne kadar Türkiye'ye gelerek bordo-mavili ekip için sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.

GEÇEN SEZON 31 MAÇA ÇIKTI

1.78 boyundaki santrfor oyuncusu geride kalan sezonda İspanyol devi Atletico Madrid ile 31 resmi müsabakada yeşil sahaya çıkmıştı. bu maçlarda 9 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başarırken 2 kez de sarı kart görmüştü.

Güncellenme Tarihi : 22.8.2024 10:59

İLGİLİ HABERLER