Gündem
  • 7.8.2021 18:11

Yangın yalancısı Böcek hastaneye kaldırıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı. Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne giderek, tetkiklerini yaptırdı. Başkan Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Başkan Böcek özel odaya alınarak tedavi altına alındı.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK'İN, HAFİF ÖKSÜRÜK ŞİKAYETİYLE HASTANEYE BAŞVURDUĞU ÖĞRENİLDİ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Böcek'in tahlillerini yaptıklarını ifade etti.

Durumunun iyi olduğunu anlatan Özkan, "Doğal olarak çok kalabalığa girip çıkıyordu. Rutin kontrol yapıldı, bir sıkıntısı yok. Şu an için yatırılmadı, takip ediyoruz. Hafif öksürüğü vardı." dedi.

Belediye yetkilileri de birkaç gündür devam eden öksürük şikayeti nedeniyle ailesiyle hastaneye başvuran Böcek'in testlerinin devam ettiğini, sonuca göre yatırılıp yatırılmayacağına karar verileceğini bildirdi.

108 GÜN KORANAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 108 gün süren Kovid-19 tedavisinin ardından 3 Aralık 2020 tarihinde taburcu olmuştu. Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun süre yoğun bakımda kalan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek taburcu olmuştu. İyileşip ayağa kalkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne "Bir can borcum var" diyerek her fırsatta hastane yönetimine teşekkür etmişti.

ÖZEL HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Antalya'da 17 Ağustos'ta özel bir hastaneye yatan Muhittin Böcek, bir süre yoğun bakım servisinde tedavi gördükten sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.İnstagram üzerinden evinden fotoğraf paylaşan böcek "Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşehrilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum." notunu düştü.

CHP'li Böcek'in iddialarına videolu yanıt! "Antalya Gündoğmuş’ta helikopterler vızır vızır çalışıyor"

CHP’li Böcek’in iddialarına videolu yanıt! Antalya Gündoğmuş’ta helikopterler vızır vızır çalışıyor

CHP'li Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medyadan yayınladığı bir videoda, Antalya Gündoğmuş bölgesinde çıkan orman yangınına havadan müdahele edilmediğini iddia etmişti.  Böcek'e yanıt Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'dan geldi. Cesur sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve: "Antalya Gündoğmuş’ta helikopterlerin nasıl vızır vızır çalıştığını gösteren 5 dakikalık bir videoyu hızlandırıp 35 saniyeye sığdırdık. Buyrun…" ifadelerini kullandı.

İsmail Cesur sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve: "Antalya Gündoğmuş'ta helikopterlerin nasıl vızır vızır çalıştığını gösteren 5 dakikalık bir videoyu hızlandırıp 35 saniyeye sığdırdık. Buyrun…" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bu videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

 

Güncellenme Tarihi : 7.8.2021 19:04

İLGİLİ HABERLER